Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Bohemia - Lomnice nad Lužnicí

Lomnice nad Lužnicí

Lomnice nad Lužnicí - Rodinný hotel se nachází v centru malého městečka Lomnice nad Lužnicí vzdáleného 8 km od lázeňského města Třeboně, zapsané na listině chráněných památek a přírodních rezervací UNESCO. - více V příjemném prostředí našeho nového hotelu Vám za velmi přijatelnou cenu nabízíme kompletně vybavené dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vybavením: sprcha, vana, WC, možnost připojení na i…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Náměstí 5. května, Lomnice nad Lužnicí
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Lomnice nad Lužnicí

Fotogalerie k článku

Lomnice nad Lužnicí - Rodinný hotel se nachází v centru malého městečka Lomnice nad Lužnicí vzdáleného 8 km od lázeňského města Třeboně, zapsané na listině chráněných památek a přírodních rezervací UNESCO. - více V příjemném prostředí našeho nového hotelu Vám za velmi přijatelnou cenu nabízíme kompletně vybavené dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vybavením: sprcha, vana, WC, možnost připojení na internet, satelitním příjmem, telefon s přímou volbou, některé pokoje mají balkón.

Možnosti stravování

V ceně ubytování je snídaně formou bufetu. Rádi Vás obsloužíme v příjemném prostředí rodinné restaurace s barem (kapacita 65 míst). V naší kuchyni vaříme velmi dobrá jídla z čerstvých ryb, které jsou loveny v okolních rybnících. Samozřejmě připravujeme i další jihočeské speciality. Vše doplňuje famózní české pivo Budvar. K příjemnému posezení dále nabízíme salónek (20 míst) a letní terasu (30 míst) s možností grilování.

Popis okolí

Náš typický český hotel, ležící uprostřed panenské přírody v samotném srdci unikátní rybniční krajiny Třeboňska. Již dnes je toto malé jihočeské město jedním z center pěší turistiky a cykloturistiky. V okolí samotné Lomnici nad Lužnicí naleznete mnohá příjemná zákoutí, kde je možno rybařit nebo je využít k rekreačnímu koupání. V době jarních a podzimních výlovů, zde můžete prožít neopakovatelné zážitky. Zvláštní romantikou Vás pak uchvátí výlovy jihočeských velikánů jako je Rožmberk, Dvořiště či unikátní ptačí rezervace Velký a Malý Tisý.

Tipy na výlet po okolí

* Zámek Hluboká nad Vltavou (22km) * Červená Lhota (25km) * Zámek Třeboň (8km) * Zámek Jemčina (13km) * Třeboň 8km * České Budějovice 22km * Hluboká nad Vltavou 22km * Jindřichův Hradec 28km * Český krumlov 45km * Telč 80km

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete