Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Bolson - Desná

Desná

Nově zrekonstruovaná secesní vila v centru Desné. Ubytování o celkové kapacitě 25 míst je pro Vás připraveno v prvotřídně zařízených pokojích s vlastní koupelnou a sociálním zařízením. Všechny pokoje jsou vybaveny telefonem, elektronickým trezorem a televizorem se satelitním příjmem. Pro hotelové hosty je zajištěno parkování na uzavřeném parkovišti v areálu. Parkoviště je monitorováno kamerovým s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Údolní 526, Desná
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Desná

Fotogalerie k článku

Nově zrekonstruovaná secesní vila v centru Desné. Ubytování o celkové kapacitě 25 míst je pro Vás připraveno v prvotřídně zařízených pokojích s vlastní koupelnou a sociálním zařízením. Všechny pokoje jsou vybaveny telefonem, elektronickým trezorem a televizorem se satelitním příjmem. Pro hotelové hosty je zajištěno parkování na uzavřeném parkovišti v areálu. Parkoviště je monitorováno kamerovým systémem, jehož signál je přenášen do televizorů na všech pokojích.

Možnosti stravování

V hotelové restauraci.

Popis okolí

V zimním období jsou v okolí hotelu velmi dobré lyžařské podmínky. Nejbližší lyžařský vlek "PARLAMENT" je vzdálen od hotelu pouhých 350m. Areál Tanvaldský Špičák (nově vybaven čtyřsedačkovou lanovkou) 4km.

Tipy na výlet po okolí

Jizerské hory.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete