Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Bonsai - Mikulov

Mikulov

Rodinný hotel Bonsai, ubytování nedaleko historického centra vinařského města Mikulov nabízí ubytování v moderně vybavených dvou a třílůžkových pokojích a 1 apartmánu. Součástí hotelu je restaurace, letní zahrádka, dětský koutek, bonsai zahrada, úschovna kol, bezpečné parkoviště aj.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Republikánské Obrany 10/10, Mikulov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Mikulov

Fotogalerie k článku

Rodinný hotel Bonsai, ubytování nedaleko historického centra vinařského města Mikulov nabízí ubytování v moderně vybavených dvou a třílůžkových pokojích a 1 apartmánu. Součástí hotelu je restaurace, letní zahrádka, dětský koutek, bonsai zahrada, úschovna kol, bezpečné parkoviště aj.

Možnosti stravování

Nabízíme jídla podle pečlivě sestaveného jídelního lístku, menu podle aktuální denní nabídky s ohledem na přání našich hostů, a také speciality všeho druhu v průběhu roku: zvěřinové hody, kuřecí speciality, řecká nebo italská kuchyně, Sushi atd. V letních měsících pořádáme večerní grilování, k dispozici je hotelová terasa a bonsajová zahrádka v japonském stylu. Čepujeme Plzeňský Prazdroj.

Popis okolí

Hotel Bonsai leží v blízkosti historického centra města Mikulov na Moravě, s výhledem na barokní zámek a přírodní rezervace Svatý kopeček s kostelem svatého Šebestiána. K historii města patří také slavné židovské ghetto, jenž dnes připomíná Horní synagoga v Husově ulici, největší ghetto ve střední Evropě. Prohlídku města můžete zakončit v některém z vinných sklípků. Město je známé svou staletou vinařskou tradicí a je jedním z center vinařské turistiky: v okolí prochází několik naučných stezek a cyklostezek. Můžete strávit příjemný večer se sklenkou místního vína, nebo vyzkoušet řízenou degustaci.

Tipy na výlet po okolí

MIKULOV - bezpochyby jeho dominantou je Svatý kopeček, jsou zde bílé skály a svahy pokryté lesem a na zdejší křížové cestě je poutní kostel Svatého šebestiána, zvonice a další duchovní stavby. K Mikulovu také neodmyslitelně patří mikulovský zámek jehož výrazná silueta zdálky vítá návštěvníky, kteří přijíždějí do české republiky přes hraniční přechod s rakouskem. V zámku jsou pozoruhodné expozice a prohlídkové objekty. K nejzajímavějším patří unikátní vinařská expozice a zámecké sklepení s obřím sudem.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Mikulov

18.05.2024 - 18.05.2024
Mikulov

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Akce se koná v rámci slavností města Mikulov.

Královský košt Mikulov 2024

23.08.2024 - 23.08.2024
Hotel Ryzlink Mikulov

Výjimečná degustace vín spojená s kulturním a gastronomickým zážitkem.

O Hustopečskou pečeť & Májový košt …

04.05.2024 - 04.05.2024
Společenský dům…

Soutěžní přehlídka vín O Hustopečskou pečeť proběhne již po dvacáté ve Společenském domě v Hustopečích.

Valtické vinné trhy 2024 - Valtice

10.05.2024 - 11.05.2024
Zámek Valtice

Ve dnech 10. a 11. května se do hlavního města vína Valtic sjedou milovníci tohoto ušlechtilého nápoje nejenom z Česka.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete