Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Bouda Jana - Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou

Tichý hotel v krásném prostředí Krkonoš. Nabízí celkem 33 lůžek, pokoje dvoulůžkové a apartmány se sociálním zařízením. V hotelu parkoviště s kapacitou 10 aut v letním období parkování před hotelem, v zimním období zajištěno parkování a transport zavazadel. K dispozici auto s řidičem pro hotelové hosty. Můžete přijet i se svými zvířecími miláčky. Směnárna. - více Televizor k zapůjčení, úschovna j…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Velká Úpa 31, Pec pod Sněžkou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Pec pod Sněžkou

Fotogalerie k článku

Tichý hotel v krásném prostředí Krkonoš. Nabízí celkem 33 lůžek, pokoje dvoulůžkové a apartmány se sociálním zařízením. V hotelu parkoviště s kapacitou 10 aut v letním období parkování před hotelem, v zimním období zajištěno parkování a transport zavazadel. K dispozici auto s řidičem pro hotelové hosty. Můžete přijet i se svými zvířecími miláčky. Směnárna. - více Televizor k zapůjčení, úschovna jízdních kol a lyží.

Možnosti stravování

Kapacita restaurace 50 míst, letní zahrádka 40 míst. Stálá nabídka cca 50 druhů jídel české a evropské kuchyně, zmrzlinové poháry. Vyhlášená specialita borůvkové koláče.

Popis okolí

Hotel leží v krásném a klidném prostředí Krkonoš 920 m. n. m. Okolí láká krásnou přírodou k pěší turistice, výstupem na nejvyšší horu Krkonoš Sněžku od nás vzdálenost 8 km a k projížďce na horských kolech.V zimě je možnost využít běžeckých tratí a pro sjezdaře je v okolí několik vleků. U nás si můžete zapůjčit lehké, duralové sáňky.Pokud Vás hory omrzí, můžete podniknout výlety do krásné scenérie Adršpachských skal, do ZOO ve Dvoře Králové, která je vyhlášena africkým safari. Tento výlet uvítají hlavně děti.Navštívit můžete město Trutnov, které se může pochlubit historickým náměstím s drakem na radnici, kašnou s Krakonošem, krásným parkem, památníky, spoustou restaurací a hospůdek, atd...Dále pak zámek Kuks, zámek v Náchodě a v Novém Městě nad Metují.V horkém létě se můžete vykoupat v přírodním koupališti v Dolcích u Trutnova,nebo na koupališti přímo v Trutnově

Tipy na výlet po okolí

Pěší turistika, cykloturistika v okolí množství cyklotras. Pec pod Sněžkou 5 km diskotéka, tenis, minigolf, vyhlídka. Houbařský ráj.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

TrutnOFF Open Air Festival 2024

22.08.2024 - 25.08.2024
Na bojišti

TrutnOFF ke čtyřicetinám a na Den vrabců vybubnoval orla letošního setkání. Krále alternativního rocku, kultovní The…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete