Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Budweis - České Budějovice

České Budějovice

Hotel má 6 podlaží, disponuje celkem 60 bezbariérovými pokoji s výměrou od 23 do 26 m2, z toho je 59 pokojů dvoulůžkových a 1 suite. Tři pokoje jsou uzpůsobeny pro handicapované.  V elegantně zařízených nekuřáckých pokojích najdete veškerý komfort, který ve čtyřhvězdičkovém hotelu očekáváte. Všechny pokoje jsou klimatizované, vybaveny  WC a koupelnou s vanou, vysoušečem vlasů , kosmetickým zrcátk…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Hotel má 6 podlaží, disponuje celkem 60 bezbariérovými pokoji s výměrou od 23 do 26 m2, z toho je 59 pokojů dvoulůžkových a 1 suite. Tři pokoje jsou uzpůsobeny pro handicapované. 

 

V elegantně zařízených nekuřáckých pokojích najdete veškerý komfort, který ve čtyřhvězdičkovém hotelu očekáváte. Všechny pokoje jsou klimatizované, vybaveny  WC a koupelnou s vanou, vysoušečem vlasů , kosmetickým zrcátkem a širokou nabídkou hotelové kosmetiky, barevnou televizí se satelitem, radiem, telefonem s přímou volbou, připojením na internet, sejfem, minibarem, coffee/tea facilities i žehlící soupravou. Bezpečnost hostů je zajištěna kouřovými a tepelnými detektory v celém objektu. Dveře do pokojů jsou osazeny bezpečnostním zámkovým systémem. 

 

V 1.patře hotelu /mimo pokojovou část/ se nachází sál pro cca 100 osob, vhodný pro konference, semináře, školení, rauty, oslavy, zabezpečíme ozvučení, zapůjčíme dataprojektor, zpětný projektor, diaprojektor, TV, video, flipcharty a plátna. Hoteloví hosté mají možnost parkování přímo vedle hotelu (cca 40 parkovacích míst pro osobní auta).

Možnosti stravování

Restaurace a Lobby bar.

Popis okolí

 

Hotel se nachází přímo v historickém jádru města, v klidné části, u ústí slepého ramene řeky Malše. Historie budovy sahá až do 14. století, kdy na tomto místě stával mlýn. Jen pár kroků od hotelu se nachází hlavní čtvercové náměstí Přemysla Otakara II., jež patří mezi nejhezčí v Evropě. Z oken pokojů je nádherný výhled na soutok řek Vltavy a Malše, na historickou část města s náměstím i na slepé rameno Malše s Dominikánským klášterem - nejstarší památkou města, který byl vystavěn při zakládání města ve 13. století a stal se součástí městského opevnění.

 

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Barvám Neutečeš 2024 - České Budějo…

04.05.2024 - 04.05.2024
Sokolský ostrov

Zažij nejbarevnější běh svého života!

Den v růžovém České Budějovice

10.05.2024 - 10.05.2024
České Budějovice

Poseďte s námi na hotelové zahrádce a ochutnejte nejlepší frizzante a růžová vína.

Královský košt České Budějovice 2024

16.11.2024 - 16.11.2024
Clarion Congress Hotel…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete