Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel & Caffe Silesia - Frýdek-Místek

Frýdek-Místek

Hotel & Caffe Silesia se nachází v historické části města, vedle frýdeckého zámku. Je situovaný do původních měšťanských domů z poloviny 17. století. Díky citlivé renovaci zůstaly zachovány z renesanční podoby domů klenbové sklepy a barokní klenby v přízemí.Hotel nabízí ubytování ve 24 prostorově a stylově nadstandardně řešených pokojích jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových a 3 apartm…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámecké náměstí 1258-1259, Frýdek-Místek
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Frýdek-Místek

Fotogalerie k článku

Hotel & Caffe Silesia se nachází v historické části města, vedle frýdeckého zámku. Je situovaný do původních měšťanských domů z poloviny 17. století. Díky citlivé renovaci zůstaly zachovány z renesanční podoby domů klenbové sklepy a barokní klenby v přízemí.Hotel nabízí ubytování ve 24 prostorově a stylově nadstandardně řešených pokojích jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových a 3 apartmánech vybavených replikami dobového nábytku. Součástí pokojů je koupelna s vanou nebo sprchou, TV, Sat, telefon, připojení k internetu.

Možnosti stravování

Nedílnou součástí hotelu je stylová restaurace s pestrou nabídkou jídel české i zahraniční kuchyně. Salonky svým servisem nabízejí uspořádání firemních akcí, oslav, svatebních hostin či jiných společenských událostí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční městečko 2024 - Frýdek-…

28.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí Svobody

Program na pódiu pro děti i dospělé, trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie, živá…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete