Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Čeladenka - Čeladná

Čeladná

Horský hotel je součástí rekreačního střediska Čeladenka, které leží v srdci Moravkosleských Bezkyd v chráněné krajinné oblasti ve výšce 590 m.n.m. Hotel je ideální pro skupinové pobyty všech kategorií. Chaty a apartmány pro rodinnou a individuální rekreaci. 1-4 lůžkové pokoje s umyvadlem, sociální zařízení na patře. Pokoje jsou v I. patře s balkony na jih. 7 čtyřlůžkových chat, umyvadlo, WC, spr…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Horský hotel je součástí rekreačního střediska Čeladenka, které leží v srdci Moravkosleských Bezkyd v chráněné krajinné oblasti ve výšce 590 m.n.m. Hotel je ideální pro skupinové pobyty všech kategorií. Chaty a apartmány pro rodinnou a individuální rekreaci. 1-4 lůžkové pokoje s umyvadlem, sociální zařízení na patře. Pokoje jsou v I. patře s balkony na jih. 7 čtyřlůžkových chat, umyvadlo, WC, sprchy k dispozici v hotelu, el. vytápění, vařič. 2 rodinné domky OKAL: přízemí - 2/2 a 1/3 lůžkové ložnice, obýv. pokoj s jídelním koutem, kuchyň, koupelna, WC. Patro - 1/3 a 1/4 lůžkové ložnice, kuchyň, koupelna, WC. Možnost garážování.

Možnosti stravování

Hostům k dispozici je restaurace s kapacitou 75 míst + snack bar, biliár, šipky, vinárna s kapacitou 26 míst s individuální otevírací dobou, venkovní terasa, TV/SAT, video ve vinárně a restauraci, společenský sál s kapacitou maximálně 100 míst, venkovní terasa s obsluhou a kapacitou 32 míst.

Popis okolí

Horský hotel je součástí rekreačního střediska Čeladenka, které leží v srdci Moravkosleských Bezkyd v chráněné krajinné oblasti ve výšce 590 m.n.m. V údolí sevřeném beskydskými velikány Smrkem (1276 m) a Kněhyní (1257 m) protéká řeka Čeladenka s kaskádovitými splavy, vzdálená 150 m. Součástí střediska je koupaliště se skluzavkou, tenisový kurt, víceúčelové hřiště, kuželky, sauna s venkovním bazénem a půjčovna horských kol. Pro svou polohu na křižovatce cyklistických tras, nabízí využití nejen pro milovníky koupání a relaxace.

Tipy na výlet po okolí

Je zde chráněná přírodní oblast s možností výletů - houbařský a borůvkářský ráj. V Čeladné jsou možné projížďky na koních, saních a v kočárech, 27 jamkové golfové hřiště, ve Frýdlantě nad Ostravicí zase vyhlídkové lety v Aeroklubu. Turistické zajímavosti - Lysá hora, Pustevny, Radhošť, Čertův mlýn, skanzen - Rožnov pod Radhoštěm, muzeum automobilů Tatra - Kopřivnice, Hukvaldy - hrad, Štramberská truba.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete