Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Central - Kovářská

Kovářská

Hotel Central se nachází v Krušných horách pod úpatím Klínovce v obci Kovářská. Vzhledem ke své poloze, dává velmi dobré možnosti pro zimní sporty, letní pěší turistiku i cykloturistiku, s možností výletů do lázeňské oblasti Karlovy Vary a Jáchymov, dále do blízkého Saska - Německo z hraničních přechodů Boží dar a Vejprty. Pokud by jste však raději chtěli relaxovat přímo na hotelu, můžete využít …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dukelská 63, Kovářská
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Chomutov
Obec
Kovářská

Fotogalerie k článku

Hotel Central se nachází v Krušných horách pod úpatím Klínovce v obci Kovářská. Vzhledem ke své poloze, dává velmi dobré možnosti pro zimní sporty, letní pěší turistiku i cykloturistiku, s možností výletů do lázeňské oblasti Karlovy Vary a Jáchymov, dále do blízkého Saska - Německo z hraničních přechodů Boží dar a Vejprty. Pokud by jste však raději chtěli relaxovat přímo na hotelu, můžete využít hotelových služeb: Hotelový bazén Rozměrem 5 x 10 m poskytuje hostům dostatečnou možnost sportovního a relaxačního vyžití. Z bazénu je v letních měsících přístupná i hotelová terasa, kde je možnost slunění a relaxace. Bazén je přístupný i pro osoby tělesně postižené. Sauna Svá unavená těla můžete rozpálit v naší sauně. Zchladit se poté můžete v přilehlé ledové lázni nebo sprše. Masáže Hostům nabízíme relaxační i sportovní masáže. Perličková koupel Kulečník

Možnosti stravování

V hotelu Central se nachází restaurace se 75 místy, která je situovaná v přízemí hotelu. Celkový dojem je umocněn velmi pěkným a příjemným interiérem. Restaurace zajišťuje pro hotelové hosty a běžné zákazníky bohatý sortiment teplé a studené kuchyně, včetně alkoholických a nealkoholických nápojů, pohárů a dalších specialit. Dále našim hostům nabízíme posezení v pivnici. Pivnice je umístěna v přízemí hotelu. Je přístupna z hotelové recepce a nebo vlastním vchodem z boku budovy. Má 30 míst k sezení a nabízí návštěvníkům alkoholické a nealkoholické nápoje včetně plzeňského piva a teplou i studenou kuchyni. Interiér je v selském stylu a poskytuje zákazníkům útulné a příjemné prostředí. Na dobré kávě si můžete pochutnat v hotelové kavárně. Kavárna se nachází v přízemí hotelu a navazuje na vstupní halu a recepci. K příjemnému posezení nabízí 25 míst a bar. Rovněž, jako v pivnici a snack baru je zde nabídka alkoholických a nealkoholických nápojů. Dále je zde nabízena teplá a studená kuchyně a zákusky.

Popis okolí

Oblast Krušných hor se stává v poslední době velmi populární, neboť nabízí kombinaci sportovních, kulturně-společenských aktivit spolu s návštěvou měst a míst, které jsou nepřehlédnutelně zapsány v české historii. V současné době jsou Krušné hory dějištěm řady sportovních akcí od cyklistických závodů, přes lyžařské a kombinované závody.

Tipy na výlet po okolí

Lyžařský areál Klínovec se nachází 9 km od hotelu. V letním období lze dále k provozování vodních sportů, koupání a rybaření využít přehradní nádrže Nechranice u Kadaně a aquaparku v Klášterci nad Ohří. V Klášterci nad Ohří se dále nachází zámek Thun, kde je umístěno muzeum porcelánu, velký zámecký park a lázeňské prameny Eugenie a Kyselka.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete