Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Čertův hrádek - Staré Hamry

Staré Hamry

Hotel je především určen pro nenáročné hosty. Ubytovací kapacita hotelu je celkem 38 míst s možností 6ti přistýlek. K dispozici jsou : dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, studia (2 pokoje se společným sociálním zařízením). Hoteloví hosté mají možnost využít salónek, učebnu, ohniště, pískoviště, parkoviště a tělocvičnu.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Staré Hamry 150, Staré Hamry
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Staré Hamry

Fotogalerie k článku

Hotel je především určen pro nenáročné hosty. Ubytovací kapacita hotelu je celkem 38 míst s možností 6ti přistýlek. K dispozici jsou : dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, třílůžkové a čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, studia (2 pokoje se společným sociálním zařízením). Hoteloví hosté mají možnost využít salónek, učebnu, ohniště, pískoviště, parkoviště a tělocvičnu. K dispozici je i po domluvě možnost bezdrátového připojení k internetu, či možnost zajištění ohňostrojů. V měsících červenec a srpen jsou týdenní pobyty od so - so nebo minimálně 6 nocí tedy od so - pá.

Možnosti stravování

Nabízíme možnost stravování formou polopenze i plné penze. Z jídelníčku si můžete vybrat jak z masitých, tak i z vegetariánských jídel. Jsme schopni zajistit stravu i pro hosty s bezlepkovou dietou. Po celý den je otevřen bar s pestrou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů.

Popis okolí

Hotel Čertův hrádek se nachází nad přehradou Šance v samotném srdci Beskyd v nadmořské výšce 525 m při cestě na Grúň, na rozcestí několika turistických značek, cyklistických a běžeckých tras, mezi dvěma nejpopulárnějšími lyžařskými středisky Beskyd - Bílou (3km) a Grúní (3,5km).

Tipy na výlet po okolí

Hotel Čertův hrádek se nachází na rozcestí dvou turistických značek - a je ideální základnou pro turistiku. V okolí je několik dalších populárních turistických tras i nenápadných pěšin, které dokáží uspokojit snad každého turistu. Mezi nejpopulárnější patří hřebenovka na Bílý kříž a Visalaje, trasa z Bumbálky k našemu hotelu, výšlap na Lysou horu, přírodní stezky "Za Maryčkou Magdónovou", nebo "Pašeráckými stezkami na Bílý kříž", naučné stezky Šance - Lysá hora nebo Lysá Hora , stezka "Beskydskou lesní divočinou", která vede přírodní rezervací Mazácký Grúnik na úbočí Lysé hory. Od 1. září 2007 je znovu otevřena "OBRÁZKOVÁ CESTA" ze Starých Hamer na Javořinu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční městečko 2024 - Frýdek-…

28.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí Svobody

Program na pódiu pro děti i dospělé, trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie, živá…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete