Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel coop Kriváň - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Hotel coop Kriváň má skvělou polohu přímo proti kolonádě v centru lázeňské zóny. Více než polovina z pokojů má balkón s jedinečným výhledem na střed města a lázeňskou kolonádu. Hotel nabízí celkem 30 pokojů s celkovou kapacitou 60 pevných lůžek s možností dalších přistýlek. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s koupelnou se sprchou a toaletou, TV se satelitním příjmem a telefonem s …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Masarykova 17/15, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Hotel coop Kriváň má skvělou polohu přímo proti kolonádě v centru lázeňské zóny. Více než polovina z pokojů má balkón s jedinečným výhledem na střed města a lázeňskou kolonádu. Hotel nabízí celkem 30 pokojů s celkovou kapacitou 60 pevných lůžek s možností dalších přistýlek. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením s koupelnou se sprchou a toaletou, TV se satelitním příjmem a telefonem s přímou volbou. K dispozici jsou pokoje s bezbariérovým přístupem a hotelový výtah. V areálu hotelu je k dispozici vlastní hlídané hotelové parkoviště. Kapacita je 6 osobních aut.

Možnosti stravování

V posledním poschodí budovy je umístěná útulná hotelová restaurace s vyhlídkovou terasou nabízející vedle rozličného množství kulinářských specialit i mimořádnou podívanou na celé mariánskolázeňské údolí.

Popis okolí

Mariánské Lázně jsou druhými největšími českými lázněmi, s velkým bohatstvím minerálních pramenů. Přímo v areálu jich vyvěrá 40 a v nejbližším okolí téměř 100. Hlavní lázeňskou promenádou a významnou stavební památkou je pseudobarokní litinová kolonáda z roku 1889. K pitným kúrám jsou zde přivedeny prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Před kolonádou se velké pozornosti těší zpívající fontána. Nejznámějšími dalšími prameny jsou Ferdinandův, Lesní a Ambrožův. Zpívající fontána před hlavní kolonádou má každou lichou hodinu hudební produkci doplněnou ve 21 a 22 hodin scénickým osvětlením.

Tipy na výlet po okolí

Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Zámek Mostov, Zámek Kynžvart, Klášter Teplá, Hrad Loket, Karlovy Vary

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival vína 2024 - Mariánské Lázně

23.08.2024 - 24.08.2024
Zpívající fontána

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na Festivalu vína Mariánské Lázně! Tento svátek vína se koná 23. a 24. srpna…

Zrní v kostele 2024 - Cheb

01.08.2024 - 01.08.2024
Františkánské nám. 3

Galerie 4 ve spolupráci s Městem Cheb zvou do kostela sv. Kláry na hudební projekt kapely Zrní s názvem „Zrní v…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete