Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Erlec - Šluknov

Šluknov

Hotelové ubytování v nejsevernějším městě Ceské Republiky, ve Sluknově přímo v centru. Je obklopen čistou a krasnou přírodou s množstvím turisticky a cykloturisticky zajinavých cílu. Je vhodný pro klidnou dovolenou, ale i pro sportovní pobyty a firemní akceškolení, svatby, srazy, atd, internet wi-fi a venkovní posezení, uschovnu a pujcovnu kol.V přízemí hotelu naleznete restauraci,nekuřácký salon…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Farní/649, Šluknov
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Šluknov

Fotogalerie k článku

Hotelové ubytování v nejsevernějším městě Ceské Republiky, ve Sluknově přímo v centru. Je obklopen čistou a krasnou přírodou s množstvím turisticky a cykloturisticky zajinavých cílu. Je vhodný pro klidnou dovolenou, ale i pro sportovní pobyty a firemní akceškolení, svatby, srazy, atd, internet wi-fi a venkovní posezení, uschovnu a pujcovnu kol.

V přízemí hotelu naleznete restauraci,nekuřácký salonek a salonek pro 10 osob venkovní posezení s ohništem s možností grilování a dětským pískovištěm. V prvním podlaží privátní bar-klub s kulečníkem a šipky, kapacita 25 osob. 10 pokojů, jedno, dvou až tří lůžkových jsou vybaveny stylovým nábytkem, satelitní televizí a wc se sprchou. Možnost přistýlky. Zdarma wifi-internet v celém objektu. Můžete platit platebními karty Visa a Mastercard. Půjčovna kol a sportovního hitu nodric walking. Možnost zakoupit suvenírú a map. Parkování přímo před objektem a na náměstí před městskou policii.

Možnosti stravování

Steakhouse-restauraci s hovězími specialitami z místní ekofarmy, večerním barem,salonek a venkovni posezenim s ohništem amístem pro kouření..

Popis okolí

Lužické hory jsou nenápadné a turistickým ruchem často nespravedlivě opomíjené. Ano vrcholy tu nedosahují tisícimetrové výše a nejsou tu ty nejmodernější zimní střediska. Ale Lužické hory mají neopakovatelnou atmosféru zdánlivě nespoutané a divoké přírody. Kouzlo Lužických hor je v jejich rozmanitosti a členitosti. Prvotní malebnost a nenápadnost brzy vystřídají hluboké lesy a zaoblené vrcholy, čedičové kupy se střídají s bizarními tvary pískovcových skal, lesy přecházejí v pestré podhorské louky s bohatstvím remízků, na nichž můžeme obdivovat zachovalou lidovou architekturu. Ta se vyznačuje typickými hrázděnými stavbami a roubenkami.

Tipy na výlet po okolí

  • Cyklisticke trasy - Cesta povede od turistického rozcestníku šluknovského náměstí, modrá značka,následuje velmi zajímavá cesta kolem starých lomů do Rožan městská část Šluknova.Lze pak pokračovat ve směru k hraničnímu přechodu se SRN.
  • Šluknovský zámek je v současné době přístupný také pro větší školní kolektivy za symbolickou cenu 20,- Kč na osobu. K vidění jsou především dobově vybavené místnosti s původními exponáty.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete