Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Excelsior - Karlovy Vary

Karlovy Vary

Vítejte v Karlových Varech, ve světoznámém lázeňském městě s léčivými horkými minerálními prameny, vítejte v lázeňském hotelu Excelsior.Ubytování je poskytováno v pokojích - jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a apartmánech. Jsou vybaveny televizí se satelitem, telefonem s přímou volbou a přístupem do internetu, dále koupelnou s perličkovou lázní nebo sprchovým koutem. Také Vaši čtyrnozí …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sadová 956/28, Karlovy Vary
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

Vítejte v Karlových Varech, ve světoznámém lázeňském městě s léčivými horkými minerálními prameny, vítejte v lázeňském hotelu Excelsior.

Ubytování je poskytováno v pokojích - jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a apartmánech. Jsou vybaveny televizí se satelitem, telefonem s přímou volbou a přístupem do internetu, dále koupelnou s perličkovou lázní nebo sprchovým koutem. Také Vaši čtyrnozí miláčci, které si s sebou přivezete, budou u nás vítáni. Je možné instalovat i dětskou postýlku. Standardně jsou všechny pokoje vybaveny koupelnami, WC, telefony s možností přímé volby, připojením do internetu, televizními přijímači se satelitními programy s možností volby programů dle vlastního výběru a rozhlasovým vysíláním.

Možnosti stravování

Restaurace, zahradní restaurace, lobby bar. Snídaně se podávají formou švédského stolu, na oběd a na večeři je výběr z několika jídel u každé diety dále salátový a ovocný bufet.

Popis okolí

 

Tříhvězdičkový lázeňský hotel Excelsior se nachází v samém srdci lázní v bezprostřední blízkosti nejznámějšího karlovarského pramene Vřídla a dalších léčivých minerálních pramenů. Poloha hotelu je ideální s výhledem na překrásnou architekturu okolních lázeňských domů.

 

Tipy na výlet po okolí

Ve volném čase je možné podnikat množství zájezdů do okolí Karlových Varů. Hosté mohou navštívit Mariánské Lázně a Františkovy Lázně, středověké město Loket, klášter Teplá, zámek v Bečově, přírodní rezervaci SOOS, světově známou sklárnu Moser a výrobce likérů Becher. Vyhlídkové lety mohou být zajištěny na blízkém letišti.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete