Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Filip - Lipno nad Vltavou

Lipno nad Vltavou

Nový rodinný hotel FILIP nabízí 22 pokojů s vlastním sociálním zařízením ve složení jedno, dvou a třílůžkové pokoje, nebo dokonce rodinné dvoupokoje. Na vybrané dvoulůžkové pokoje lze využít možnosti přistýlky. Můžeme nabídnout ubytování i v bezbariérovém pokoji v přízemí. Na některých pokojích jsou manželská dvoulůžka. Pokrytí signálem Wifi je i na některých hotelových pokojích. Hotel má též ven…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nový rodinný hotel FILIP nabízí 22 pokojů s vlastním sociálním zařízením ve složení jedno, dvou a třílůžkové pokoje, nebo dokonce rodinné dvoupokoje. Na vybrané dvoulůžkové pokoje lze využít možnosti přistýlky. Můžeme nabídnout ubytování i v bezbariérovém pokoji v přízemí. Na některých pokojích jsou manželská dvoulůžka. Pokrytí signálem Wifi je i na některých hotelových pokojích. Hotel má též venkovní restauraci se zahradním grillem. Další bezplatnou službou pro hotelové hosty je možnost využití kolárny, lyžárny. Ve své blízkosti nabízí hotel k dispozici golfové hřiště, paintballové hřiště, lyžařský areál Kramolín, bobovou dráhu, krytý bazén a okolo hotelu vede cyklistická stezka.

Možnosti stravování

Restaurace je vybavena otevřenou kuchyní, kde můžete sledovat přípravu jídel a je pokryta signálem Wifi pro připojení k internetu, pro hotelové hosty a návštěvníky restaurace je tato služba zdarma.

Popis okolí

Hotel Filip se nachází na jižním svahu vodní nádrže Lipno nad Vltavou nad rekreačním střediskem Marina Lipno. Navíc Vám rádi zajistíme plán pro volný čas. Máme připravenou hotelovou kajutovou plachetnici s vlastním instruktorem pro letní období, na zimní sezonu je k dispozici hotelový instruktor výuky lyžování i snowboardingu a mnoho hotelových partneru poskytujících různé indoorové i outdoorové aktivity, které Vám pomužeme rezervovat. Jednoduše pokud víte, jak rádi trávíte volný čas, svěřte se nám a my už to zařídíme. Pokud nevíte, u nás to zjistíte.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete