Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel FIT - Přerov

Přerov

Hotel FIT Přerov nabízí kvalitní ubytování pro region Přerov a jeho okolí. Pro hosty je připraveno 30 pokojů třídy Business, 42 pokojů třídy Comfort a 4 apartmá. Všechny pokoje mají vlastní balkon a jsou vybaveny samostatnou koupelnou a WC, barevnou televizí, telefonem a bezdrátovým připojením k internetu prostřednictvím technologie Wi-Fi.Hotel disponuje konferenčními prostory až pro 470 osob na …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dvořákova/21b, Přerov
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Přerov
Obec
Přerov

Fotogalerie k článku

Hotel FIT Přerov nabízí kvalitní ubytování pro region Přerov a jeho okolí. Pro hosty je připraveno 30 pokojů třídy Business, 42 pokojů třídy Comfort a 4 apartmá. Všechny pokoje mají vlastní balkon a jsou vybaveny samostatnou koupelnou a WC, barevnou televizí, telefonem a bezdrátovým připojením k internetu prostřednictvím technologie Wi-Fi.

Hotel disponuje konferenčními prostory až pro 470 osob na ploše přesahující 390 m2. Všechny sály a salónky jsou vybaveny nejmodernější technikou, která nabízí organizátorům kvalitní zázemí pro všechny typy akcí. K dispozici jsou různě velké prostory od malých salonků, vhodných pro privátní jednání až po konferenční sál s kapacitou 220 osob v divadelním uspořádání. Všechny hotelové sály mají variabilní charakter a lze je tedy přizpůsobit povaze jednotlivých akcí. Všechny konferenční prostory nabízí bezdrátové internetové připojení.

V hotelu je k dispozici Indoor golf se simulátorem Fullswing verze 3.0. Součástí střediska je i cvičný Driving Range a také Putting Green s 5 jamkami. Hotelové sportovní středisko dále nabízí příjemnou relaxaci v sauně s možností masáží. Samozřejmostí je občerstvení a příjemné posezení přímo v prostorách sportovního centra. V těsné blízkosti hotelu se nachází tenisový areál s antukovými kurty a halou, které odchovaly řadu osobností tenisového světa. Pro dámy jsou dále připraveny kosmetické a kadeřnické služby. V horkých letních dnech je možné využít koupání na přilehlém venkovním bazéně.

Možnosti stravování

Příjemné posezení až pro 150 hostů a bohatý výběr minutkových i hotových jídel nabízí restaurace Harmonie. V pěkném klimatizovaném interiéru této restaurace pořádáme gastronomické dny světové i domácí kuchyně, které vám připraví náš šéfkuchař s dlouholetou praxí u nás i v zahraničí, člen Gastroteamu Nowaco, se kterým se účastní různých gastronomických soutěží p. Tomáš Avrat se svým teamem. V letních měsících můžete využít posezení na terase. Ta nabízí příjemné posezení pod slunečníky až pro 40 osob. Během dne si zde můžete vychutnat snídani, oběd i večeři, nebo jen posezení u kávy s lahodným dezertem či u sklenice plzeňského piva. Děti si na terase mohou pochutnat na osvěžujících zmrzlinových pohárech a pro rodiče máme k dispozici bohatý vinný lístek s nabídkou moravských, francouzských, italských, afrických a portugalských vín. Za příznivého počasí navíc připravujeme speciality na grilu.

Popis okolí

Hotel FIT*** se nachází v klidové části města. V jeho okolí protéká řeka Bečva, podél které se nachází cyklostezky a dráha pro in-line bruslení. V docházkové vzdálenosti se pak rozprostírá městský park Michalov s řadou anglických a francouzských zahrad a dětským hřištěm a také rekreační zóna přerovských lagun s naučnou stezkou.

Tipy na výlet po okolí

 

Město Přerov nabízí řadu zajímavých přírodních či historických památek. Na Horním náměstí se nachází renesanční zámek, v jehož interiérech sídlí Muzeum J.A. Komenského, které patří mezi nejstarší muzea svého druhu. Městská část Předmostí se pak do dějin světové archeologie zapsala bohatými nálezy pozůstatků paleolitického člověka a tzv. mamutí fauny. Nově zde byla vybudována vlastivědná stezka o délce 8,2 km s devíti zastávkami. Velice příjemnou procházku lze absolvovat v Národní přírodní rezervaci Žebračka, která je lokalitou chráněného území zřízeného k ochraně pozůstatku lužního lesa v povodí Bečvy. Hlavním předmětem ochrany je komplex převážně lesních ekosystémů.

V okolí Přerova je pak možné navštívit hrad Helfštýn, poutní místo Hostýn, ZOO na svatém Kopečku či zámek a zahrady v Kroměříži nebo zámek v Tovačově s 96 m vysokou věží.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Lip…

19.04.2024 - 19.04.2024
Lipník nad Bečvou

Farmářský a řemeslný trh - Lipník nad Bečvou

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Koj…

15.05.2024 - 15.05.2024
Masarykovo náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Kojetín

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Lip…

17.05.2024 - 17.05.2024
Náměstí T.G.Masaryka

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Lipníku nad Bečvou

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Koj…

12.06.2024 - 12.06.2024
Masarykovo náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Kojetíně

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete