Statistika našeho portálu

  • 103 288 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Floret - Průhonice

Průhonice

Hotel Floret Průhonice nabízí svým klientům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru standartně vybavených pokojů v sousedství zámku a zámeckého parku. Hotel disponuje jednolůžkovými a dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky ve dvou budovách. K dispozici jsou kuřácké a nekuřácké pokoje a rovněž bezbariérový pokoj pro handicapované hosty. Kapacita hotelu je 92 míst v jedno a dvojlůžkových pokojích…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Květnové náměstí 391, Průhonice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Praha-západ
Obec
Průhonice

Fotogalerie k článku

Hotel Floret Průhonice nabízí svým klientům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru standartně vybavených pokojů v sousedství zámku a zámeckého parku. Hotel disponuje jednolůžkovými a dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky ve dvou budovách. K dispozici jsou kuřácké a nekuřácké pokoje a rovněž bezbariérový pokoj pro handicapované hosty. Kapacita hotelu je 92 míst v jedno a dvojlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitem, lednicí, trezorem.

Možnosti stravování

Stylový restaurant se 120 místy nabízí denně vybrané speciality mezinárodní kuchyně připravené s maximální péčí a podávané s fantazií.

Popis okolí

V blízkosti hlavního města Prahy, jen pár minut po dálnici D1 směrem na Brno se v údolí potoka Botiče nachází obec Průhonice. Její dominantou je zámek s kaplí a k němu přilehlý park s okrasnými dřevinami, turisty celoročně hojně navštěvovaný. K procházkám však láká především v jarních měsících, kdy rozkvétají azalky a rododendrony. V sousedství se nachází Výzkumný ústav Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví s nádhernou Dendrologickou zahradou se sbírkami rostlin z celého světa. Součástí výzkumného ústavu je hotel.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Podzimní jarmark Průhonice 2024

28.10.2024 - 28.10.2024
Průhonice

Oslavte příchod podzimu jedinečnou kombinací tradic, řemesel a skvělého jídla na podzimním jarmarku v Průhonicích!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete