Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Fontána - Horní Planá

Horní Planá

Hotel FONTÁNA je hotelový komplex, který se nachází téměř na samotě v překrásné Šumavské přírodě na břehu Lipenské přehrady. Patří k jednomu z nejznámějších rekreačních středisek v této lokalitě a především díky své mimořádné poloze a nabízeným kapacitám skýtá nečekané možnosti nejen sportovního vyžití a ničím nerušeného odpočinku, ale také možnosti pořádání kongresů, firemních školení, večírků, …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hrdoňov-Kovářov 12, Horní Planá
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Horní Planá

Fotogalerie k článku

Hotel FONTÁNA je hotelový komplex, který se nachází téměř na samotě v překrásné Šumavské přírodě na břehu Lipenské přehrady. Patří k jednomu z nejznámějších rekreačních středisek v této lokalitě a především díky své mimořádné poloze a nabízeným kapacitám skýtá nečekané možnosti nejen sportovního vyžití a ničím nerušeného odpočinku, ale také možnosti pořádání kongresů, firemních školení, večírků, oslav, zájezdů, rodinné dovolené apod. Kapacita 81 dvoulůžkových pokojů (s možností 1-3 přistýlek) a 6 apartmánů – suite (s možností 1-2 přistýlek).

Možnosti stravování

Restaurace, bar. Standardně snídaně a večeře formou švédského stolu – bohatý výběr z různých druhů mas, příloh, zeleniny, ovoce, předkrmů, 2 teplá jídla, oběd výběr z menu, jinak dle požadavků.

Popis okolí

Rozsáhlá vodní plocha s hotelovou pláží nabízí ideální podmínky pro milovníky vodních sportů, krásné šumavské okolí s nově upravenými cyklostezkami ocení zase příznivci cyklistiky a pěší turistiky. V zimních měsících je možné využít mnoha běžkařských stezek, které jsou udržovány přímo od hotelu po celé zimní období, cca 300m od centrální budovy je malý lyžařský vlek 250 m na cvičné louce.

Tipy na výlet po okolí

Lyžařské centrum Kramolín. V okolí hotelu se nacházejí turisticky atraktivní místa, jako město Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou, Rožmberk a Vyšší Brod.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete