Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Fontána - Přelouč

Přelouč

Hotel Fontána s celkovou kapacitou 104 lůžek Vám nabízí ubytování v 19 dvoulůžkových pokojích "Superior", 20 dvoulůžkových pokojích "Classic" a 3 apartmánech, v 20 pokojích je možnost přistýlky.Dvoulůžkové pokoje v kvalitě "superior" Vám nabízí přijemné a pohodlné ubytování v nově zařízených pokojích, keré disponují koupelnou se sprchovým koutem, dále televizorem, le…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pardubická 1422, Přelouč
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Pardubice
Obec
Přelouč

Fotogalerie k článku

Hotel Fontána s celkovou kapacitou 104 lůžek Vám nabízí ubytování v 19 dvoulůžkových pokojích "Superior", 20 dvoulůžkových pokojích "Classic" a 3 apartmánech, v 20 pokojích je možnost přistýlky.

Dvoulůžkové pokoje v kvalitě "superior" Vám nabízí přijemné a pohodlné ubytování v nově zařízených pokojích, keré disponují koupelnou se sprchovým koutem, dále televizorem, ledničkou, pracovním stolem, telefonem a dostupným WIFI připojením. Dvoulůžkové pokoje "classic" uspokojí svým vybavením méně náročné zákazníky. Tyto pokoje dispounjí koupelnou s vanou a WC, televizorem, telefonem, ledničkou, psacím stolem a dostupným WIFI připojením. Apartmány uspokojí svým vybavením i požadavky náročnějších hostů. Skládají se z lůžkové části s koupelnou a WC a z obytné místnosti se sedací soupravou a obývací stěnou, dále disponují televizorem, ledničkou včetně kávového a čajového setu, telefonem a dostupným WIFI připojením.

Hotel není jen místo pro ubytování a stravování, ale také místo různých setkání, ať už to je setkání obchodní či posezení s přáteli. Pro tyto účely vám hotel Fontána nabízí 4 místnosti, a sice: Lovecký salónek (kapacita 15 osob), Salónek Františka Filipovského (kapacita 50 osob), Seminární salónek (kapacita 60 osob) a Restauraci Fontána, jejíž kapacita se pohybuje od 80 do 100 osob. V letních měsících bude v provozu letní zahrádka s kapacitou 50 míst, kde bude možnost příjemného posezení.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace Fontána, kerá je otevřena 7 dní v týdnu od 6:30 do 22:00 Vám nabízí celodenní stravování s nabídkou poledního menu a s možností večerního posezení. V jídelním lístku najdete převážně jídla z tradiční české kuchyně. Prostory restaurace je možné využít k pořádání svateb, rodinných oslav, školení, prezentací nebo pro obchodní jednání.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Rumové Léto Pardubice 2024

03.08.2024 - 03.08.2024
Pardubice

Zveme vás na 3. ročník rumového festivalu v Pardubicích. Jediná akce podobného typu ve východních Čechách. Termín…

6. Přehlídka dechových hudeb Strašo…

10.08.2024 - 10.08.2024
Kulturní areál…

Kulturní areál uprostřed obce Strašov u Přelouče bude hostit Přehlídku dechových hudeb v sobotu dne 10. 8. 2024

Hypnotizér v Pardubicích | listopad…

06.11.2024 - 06.11.2024
KD Hronovická,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete