Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Frankův Dvůr - Jindřichův Hradec

Jindřichův Hradec

Hotel **** Frankův Dvůr se nachází v nádherné krajině Jižních Čech, zhruba 2 kilometry od centra Jindřichova Hradce. Lokalita Jižní Čechy je bohatá na kulturní památky a přírodní krásy, je jako stvořená pro relaxační, sportovní nebo pracovní pobyty. Nedaleko hotelu najdete řadu významných míst: malebné městečko Jindřichův Hradec, vodní zámek Červená Lhota, oblíbenou Českou Kanadu a mnoho dalších.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jemčinská IV/125, Jindřichův Hradec
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Jindřichův Hradec

Fotogalerie k článku

Hotel **** Frankův Dvůr se nachází v nádherné krajině Jižních Čech, zhruba 2 kilometry od centra Jindřichova Hradce. Lokalita Jižní Čechy je bohatá na kulturní památky a přírodní krásy, je jako stvořená pro relaxační, sportovní nebo pracovní pobyty. Nedaleko hotelu najdete řadu významných míst: malebné městečko Jindřichův Hradec, vodní zámek Červená Lhota, oblíbenou Českou Kanadu a mnoho dalších.

Hotel nabízí ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích, v mezonetových apartmánech a v nadstandardních apartmánech pro nejnáročnější klientelu. Detailní informace o ubytování v hotelu Frankův Dvůr.

Hosté ubytovaní v hotelu si mohou užívat bazén s mořskou vodou, whirlpoolem s hydroterapeutickou masáží pro 2-8 osob, saunu a solárium. V přilehlém rybníku lze rybařit! Samozřejmostí je parkoviště.

Ubytování s dětmi

Hotel **** Frankův Dvůr patří mezi ubytovací zařízení, která se v zahraničí označují jako "baby friendly", tedy přátelská k dětem. Poznáte to hned při příjezdu do hotelového komplexu, v němž je dětem vyhrazeno velké hřiště. Pokoje se dvěma ložnicemi jsou uzpůsobené tak, aby všichni členové rodiny měli dostatek prostoru i soukromí a umožňují rodičům bavit se i po té, co uloží děti ke spánku.

Firemní akce

Hotel Frankův Dvůr je svým architektonickým řešením a spektrem poskytovaných služeb předurčen pro univerzální využití. Vyhledávaný je mimo jiné pro pořádání firemních akcí - kongresy, školení nebo teambuildingové aktivity.

Dovolená v Čechách

Nespornou výhodou hotelu je umístění takřka v samém srdci Jižních Čech. Jižní Čechy jsou oblíbeným cílem cykloturistů. Jsou oblíbené především pro svůj nenáročný terén a tím, co mohou nabídnout. Hotel nabízí výhodné pobytové balíčky pro všechna roční období.

Víkendové pobyty a pobytové balíčky

Abychom vyšli vstříc potřebám našim klientům, kteří jsou zvyklí na vysoký standard za běžné ceny, nabízíme řadu zajímavých akčních pobytových balíčků nebo víkendových pobytů. Sledujte naši aktuální nabídku.

Svatby

Chystáte svatbu nebo chcete oslavit výjimečnou událost v rodině? Těžko budete hledat vhodnější místo, než nabízí Hotel **** Frankův Dvůr. A není divu, že právě Hotel **** Frankův Dvůr se stal tak oblíbeným místem pro pořádání svateb. Nabízí totiž kompletní servis na vysoké úrovni, navíc v romantickém prostředí, které v reálu i na fotografiích a videozáznamech působí jako pohádková kulisa.

Možnosti stravování

Hotel má dvě samostatné restaurace A la carte, kuřáckou s kapacitou 56 míst a možností podávání pokrmů grilovaných na lávovém kameni či možností uspořádání soukromých akcí s vlastním grilováním a letní terasou pro 40 osob, nekuřáckou snídaňovou hotelovou restauraci s kapacitou 44 míst. Restaurace Jindřichův Hradec je přístupná nejen hotelovým hostům, ale i návštěvníkům z celého okolí.

Popis okolí

Malebná krajina Jižních Čech nabízí celou řadu výletů na kole nebo autem. Hotel Frankův Dvůr je ideálním východiskem pro objevování krás Jindřichohradecka a širšího okolí.

 

 

Tipy na výlet po okolí

Jindřichův Hradec

Historické město plné romantických zákoutí a zajímavých staveb je vzdáleno pouze 2 km. Za návštěvu stojí zejména státní hrad a zámek.

Červená Lhota

Romantický vodní zámek s rozsáhlým parkem.

Třeboň

Oblíbené lázeňské město.

Landštejn

Mohutný hrad v srdci České Kanady

Česká Kanada

Krajina s osobitým kouzlem a atmosférou, rozprostírá se od jihovýchodně od Jindřichova Hradce až ke Slavonicím.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete