Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Galerie - Třeboň

Třeboň

Empírový dům, ve kterém najdete náš hotel Galerie Třeboň stojí v malebném centru města Třeboně v klidné Rožmberské ulici. V našem hotelu pro Vás máme k dispozici 12 pokojů s ubytovací kapacitou pro 30 hostů. Všechny pokoje mají vlastní sociální zázemí, telefon a satelitní TV. Budete-li si přát, zapůjčíme Vám na pokoj DVD nebo videopřehrávač. Samozřejmostí hotelu je restaurace a bar. Nedílnou souč…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Rožmberská 35, Třeboň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Třeboň

Fotogalerie k článku

Empírový dům, ve kterém najdete náš hotel Galerie Třeboň stojí v malebném centru města Třeboně v klidné Rožmberské ulici. V našem hotelu pro Vás máme k dispozici 12 pokojů s ubytovací kapacitou pro 30 hostů. Všechny pokoje mají vlastní sociální zázemí, telefon a satelitní TV. Budete-li si přát, zapůjčíme Vám na pokoj DVD nebo videopřehrávač. Samozřejmostí hotelu je restaurace a bar. Nedílnou součástí našich služeb je ochotný a laskavý personál.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace. Můžete si vybrat z bohatého jídelníčku krajové, české a evropské kuchyně, ochutnat archivní vína, či dát sklenici řízného českého piva nebo využít bohatého sortimentu nealkoholických nápojů. Snídani Vám samozřejmě nabídneme u švédského stolu a ubytovaným dětem do tří let zdarma.

Popis okolí

Třeboň je součástí biosférických rezervací na seznamu UNESCO od roku 1977 Chráněná krajinná oblast o rozloze 700 km2 byla vyhlášena v roce 1979. Třeboňsko je krajinou vytvořenou z větší části člověkem. V tom se liší od ostatních biosférických oblastí. Nechte se zlákat k romantickým výletům po okolní přírodě, ale i historických památkách, které jsou okouzlující během všech ročních období.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete