Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Godula - Komorní Lhotka

Komorní Lhotka

V hotelu Godula je k dispozici 7 pokojů, celková kapacita je 19 lůžek. Pokoje jsou členěny následovně 3x třílůžkový se soc. zařízením, 1x dvoulůžkový se soc. zařízením, 2x dvoulůžkový bez soc. zařízení a 1x čtyřlůžkový se soc. zařízením. Vybavení pokojů - pokoje se sociálním zařízením (sprcha, WC), televize, pokoje bez sociálního zařízení (soc. zař. na chodbě) na pokoji jenom umyvadlo. V letním o…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Komorní Lhotka 17, Komorní Lhotka
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Komorní Lhotka

Fotogalerie k článku

V hotelu Godula je k dispozici 7 pokojů, celková kapacita je 19 lůžek. Pokoje jsou členěny následovně 3x třílůžkový se soc. zařízením, 1x dvoulůžkový se soc. zařízením, 2x dvoulůžkový bez soc. zařízení a 1x čtyřlůžkový se soc. zařízením. Vybavení pokojů - pokoje se sociálním zařízením (sprcha, WC), televize, pokoje bez sociálního zařízení (soc. zař. na chodbě) na pokoji jenom umyvadlo. V letním období jsou také k dispozici 2 chatky 4 -lůžková a 5 -lůžková.

Možnosti stravování

Stravování v hotelu je možno formou plné penze nebo polopenze a samozřejmostí jsou dětské (poloviční porce). Pro našeho šéfkuchaře bude potěšením Vás zasvětit do tajů místních specialit a nabídnout i typická česká jídla, jejichž chuť se nejlépe snoubí s hořkostí světoznámého moku z nedalekého pivovaru Radegast.

Popis okolí

Hotel Godula se nachází v samém středu malebného turistického centra severní Moravy - v obci Komorní Lhotka. Hotel nese jméno hory Goduly, která spolu s několika dalšími vrcholky Beskyd rámuje toto překrásné místo plné klidu a pohody, po kterém tak touží většina našich návštěvníků. Obcí prochází několik cyklotras, po kterých je možno se dostat na vrcholy blízkých Beskyd. Je zde plno turistických tras, nejen pro letní a zimní turistiku, ale také běžky a pro sjezdové lyžaře.

Tipy na výlet po okolí

Turisté si mohou vybrat z několika tras vedoucích přes okolní kopce - Godulu, Ropičku, Kotař a Prašivou - zpět k našemu hotelu. Většina tras je v létě sjízdná i pro cyklisty; v zimě s oblibou využívají možnosti výletu po okolních hřebenech běžkaři. Horolezci si mohou ověřit své dovednosti na cvičných stěnách zdejšího kamenolomu. Pro ty, kteří se rozhodli pro méně intenzivní trávení volného času, nabízí Komorní Lhotka několik alternativ. Procházky členitým malebným údolím obce, návštěvu bylinných lázniček, finské sauny nebo bazénu v blízkém hotelu Premier.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete