Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Goethe - Aš

Hotel Goethe nabízí komfortní ubytování včetně snídaní, případně dalšího stravování (obědy, večeře) v atraktivní oblasti Ašska s možností využití velmi dobře značených turistických a cykloturistických stezek. Celkem 51 pokojů s kapacitou 101 lůžek z toho 15 jednolůžkových, 24 dvoulůžkových a 3 třílůžkové pokoje a 1 čtyřlůžkový pokoj. Pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením (WC, vana neb…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Čapkova 1501, Aš
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec

Fotogalerie k článku

Hotel Goethe nabízí komfortní ubytování včetně snídaní, případně dalšího stravování (obědy, večeře) v atraktivní oblasti Ašska s možností využití velmi dobře značených turistických a cykloturistických stezek. Celkem 51 pokojů s kapacitou 101 lůžek z toho 15 jednolůžkových, 24 dvoulůžkových a 3 třílůžkové pokoje a 1 čtyřlůžkový pokoj. Pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením (WC, vana nebo sprcha), TV a lednička. Hotel má také dva apartmány, které tvoří kuchyň, obývací pokoj a ložnice. Apartmány jsou dvou a třílůžkové s možností přistýlky.

Možnosti stravování

Italská restaurace nabízí nejen italské speciality, ale i českou a mezinárodní kuchyni. Zajistí Vám svatby, narozeniny, oslavy všeho druhu, semináře (až 70 osob). Mohou Vám zde zajistit i hudbu s taneční zábavou. Lobby bar, kde jsou podávány hotelovým hostům na vyžádání snídaně. Bufet se zahrádkou.

Popis okolí

Město Aš leží v nadmořské výšce 666 m, jeho dominantou je vrch Háj (758 m). Možnost sportovního vyžití. V zimě lyžování – sjezdovaka s lyžařským vlekem a večerním osvětlením, běžecké tratě, v létě – turistika a cykloturistika s možností napojení se na německé cyklostezky. V Aši se nachází krytý plavecký bazén, tenisové kurty, Sportbar s bowlingem, koupání v přehradě v Podhradí. 15 km od Aše jsou světoznámé lázně Františkovy Lázně, kde je nový AQUAPARK v římském stylu, dále historické město Cheb. Na západ je německé město Selb a Hof.

Tipy na výlet po okolí

Pramen Bílého Halštrova, Goetheova skalka, Rozhledna na vrchu Háj, Sopka Komorní hůrka, Přírodní rezervace SOOS, Jesenická přehrada

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete