Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Gradient - Praha

Praha

Hotel Gradient najdete v krásné vilové čtvrti v Praze 4 Hodkovičkách, cca 8 km od centra. Díky strategickému místu zde najdete využití jak pro zábavu, tak i pro chvíle klidu. V blízkosti se nachází obchodní centrum Novodvorská Plaza, Minigolf, vyhlášené přírodní koupaliště Lhotka, golf a rozsáhlý lesopark s cyklistickými stezkami. Součástí hotelu je nově zrekonstruován Cafe-restaurant Gioia čti d…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
1431/61, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Hotel Gradient najdete v krásné vilové čtvrti v Praze 4 Hodkovičkách, cca 8 km od centra. Díky strategickému místu zde najdete využití jak pro zábavu, tak i pro chvíle klidu. V blízkosti se nachází obchodní centrum Novodvorská Plaza, Minigolf, vyhlášené přírodní koupaliště Lhotka, golf a rozsáhlý lesopark s cyklistickými stezkami. Součástí hotelu je nově zrekonstruován Cafe-restaurant Gioia čti džoja – italsky radost. Naše restaurace vám v pracovním týdnu nabízí i výběr z poledního menu. Můžete také využít velmi příjemného posezení na letní zahrádce. Restaurace je otevřena od 11h do 23h.

Rádi pro Vás připravíme rauty, svatby, oslavy narozenin a další akce. Hotel disponuje 25ti dvoulůžkovými a 10ti třílůžkovými, standardně zařízenými pokojí s toaletou, sprchovým koutem, TV, telefonem, WiFi. K dispozici jsou i pevné přistýlky. Lze se ubytovat i se zvířaty. V ceně za ubytování je zahrnuta snídaně ve formě bufetu. Recepční služba je nepřetržitá. Pro pořádání konferencí nabízíme salonek o kapacitě 15ti osob. K dispozici je pro zájemce flipchart, TV, video, HI-FI věž. Pro GPS navigaci 50°1´17.3"N, 14°25´35.91"E.

Nabízíme Vám široký rozsah poskytovaných hotelových služeb * Buzení telefonem přes recepci hotelu * Drobný prodej na hotelové recepci * Fax * Obědové menu za dostupnou cenu * Možnost parkování * Praní a žehlení * Pronájem prostorů k oslavám, recepcím a večírkům * Připojení k internetu WI-FI bezdrátové * Snídaně v ceně ubytování * Taxi * Úschova zavazadel * Možnost ubytování se zvířaty * Pronájem vozů * Zajištění programu podle individuálních požadavků včetně zajištění průvodcovských a tlumočnických služeb Pronájem školící místnosti: 200 Kč / hod nebo dle dohody.

Všechny pokoje jsou standardně zařízené, vybavené vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, TV 37cm, SAT a telefonem s přímou volbou. 10 pokojů nabízí službu s bezdrátovým připojením k internetu Wi-Fi. 9 pokojů má balkon. Na výběr jsou pokoje s uspořádáním twin bed nebo double bed.K dispozici jsou i pevné přistýlky. Příjezd Od 14:00 hod nebo na základě dohody Odjezd Pondělí - neděle do 10.00 hod nebo na základě dohody.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace nabízí široký výběr místních i zahraničních specialit. V pracovní dny pro vás navíc připravujeme polední menu, můžete si vybrat z 5 druhů jídel. V době obědů se na restauraci nekouří. Restaurace je denně otevřena od 11.00 do 23.00 hodin Hotelová zahrádka Za příznivého počasí můžete posedět na letní zahrádce. Zde také můžeme uspořádat pro vás a vaše hosty zahradní párty na klíč. Akce na klíč Nabídka gastronomických služeb zahrnuje také celkové zajištění společenských a firemních akcí na klíč rauty, koktejly, obchodní obědy či večeře, rodinná setkání, svatby, apod.. Snídaně Snídaně se podávají ve snídaňové místnosti od 7.00 do 10.00 hod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Veselé Velikonoce s kraslicemi od C…

26.03.2024 - 01.04.2024
Praha

První jarní den máme za sebou a za dveřmi už netrpělivě čekají Velikonoce. K těm neodmyslitelně patří malovaná i…

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Křivoklátský rychlík na velikonoční…

30.03.2024 - 30.03.2024
Železniční stanice

Historický motorový vlak na královský hrad Křivoklát. Tradiční velikonoční program. Speciální prohlídky. Muzeum českých…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete