Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Grand - Český Krumlov

Český Krumlov

Luxusní hotel Grand leží v samém centru Českého Krumlova na hlavním náměstí. Budova hotelu je po celkové rekonstrukci. Historie objektu sahá až do středověku. V hotelu je 40 postelí ve 14 prostorných a luxusních pokojích (1 jednolůžkový, 5 dvoulůžkových, 7 třílůžkových pokojů a 1 apartmán). Standardní pokoj je komfortně vybaven a uspokojí i toho nejnáročnějšího hosta. Hotel zajistí pořádání svate…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
nám. Svornosti 3, Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Luxusní hotel Grand leží v samém centru Českého Krumlova na hlavním náměstí. Budova hotelu je po celkové rekonstrukci. Historie objektu sahá až do středověku. V hotelu je 40 postelí ve 14 prostorných a luxusních pokojích (1 jednolůžkový, 5 dvoulůžkových, 7 třílůžkových pokojů a 1 apartmán). Standardní pokoj je komfortně vybaven a uspokojí i toho nejnáročnějšího hosta. Hotel zajistí pořádání svatebních hostin, firemní školení, oslavy a servis s tím související.

Možnosti stravování

Luxusně servírovaná snídaně formou bufetu je podávána od 7:30 do 10:30h. Hotelová restaurace s vynikající českou a mezinárodní kuchyní a zahrádkou.

Popis okolí

Hotel Grand leží v samém centru města na hlavním náměstí. Historické centrum, jako kulturní památka UNESCO. Všechyn památky města jsou dostupné pěšky.

Tipy na výlet po okolí

Historické jádro Českého Krumlova se zámkem zapsaného na seznamu UNESCO. Kláštery ve Zlaté Koruně a Vyšším brodě, hrad Rožmberk, Kleť

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete