Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Hoffmann - Kladno

Kladno

Hotel Hoffmann se nachází v centru Kladna v architektonicky velmi vzácné budově z roku 1903, jejímž autorem byl světoznámý architekt Josef Hoffmann. Budova hotelu byla zařazena na seznam kulturně chráněných památek ČR a v posledních letech prodělala velmi rozsáhlou a umělecky náročnou rekonstrukci interiéru a exteriéru, kterou navrhl významný malíř a architekt Orest Skop. Pro své klienty nabízíme…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Příční 1533, Kladno
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Kladno
Obec
Kladno

Fotogalerie k článku

Hotel Hoffmann se nachází v centru Kladna v architektonicky velmi vzácné budově z roku 1903, jejímž autorem byl světoznámý architekt Josef Hoffmann. Budova hotelu byla zařazena na seznam kulturně chráněných památek ČR a v posledních letech prodělala velmi rozsáhlou a umělecky náročnou rekonstrukci interiéru a exteriéru, kterou navrhl významný malíř a architekt Orest Skop. Pro své klienty nabízíme 5 jednolůžkových, 14 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmá. K dispozici je dále konferenční místnost, salónek, stylová restaurace s vynikající českou i mezinárodní kuchyní a zahrada s letní restaurací. Hotel Hoffmann je pouhých 19 km od mezinárodního letiště Ruzyně, cca 22 minut jízdy autem.Pokoje:Hosté, kteří zavítají do našeho hotelu, se mohou ubytovat ve 19-ti stylově zařízených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, které jsou vybaveny moderně zařízenou koupelnou, televizí se satelitním příjmem, telefonem s přímou provolbou a rádiem. K dispozici jsou rovněž 2 apartmá poskytující vysoký komfort ubytování.

Možnosti stravování

Restaurace:Vynikající českou i mezinárodní kuchyni nabízí nejen pro ubytované hosty naše hotelová restaurace. Kromě pestrého menu je pro všechny gurmány připraven také velký výběr alko nápojů a soft drinků.Zahradní restaurace:Naše jedinečná zah-radní restaurace pro vás bude zelenou oázou, kde si bě-hem horkých dnů a večerů můžete odpočinout a ochutnat grilované speciality.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Bez Předsudků 2024 - Kadno

17.04.2024 - 24.04.2024
Kladno

Festival Bez předsudků představí klíčová témata současnosti a to ve dnech 17. a 24. dubna na Kladně. Během těch…

Kladenský Majáles 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Kladno

Kladenský Majáles je studentský festival na oslavu jara, mládí a studentského života pořádaný studenty pro studenty,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete