Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Hoffmeister&Spa***** - Praha

Praha

Tento pětihvězdičkový butikový hotel stojí přímo pod Pražským hradem, jen 10 minut pěšky od Karlova mostu. Nabízí restauraci, kterou doporučuje Michelin a klimatizované pokoje s TV s plochou obrazovkou.Hoffmeister & Spa má individuálně navržené pokoje s výzdobou od známých českých umělců. Součástí některých je i vířivka. Pokoje se nacházejí v několika vzájemně propojených budovách.K zázemí ho…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pod Bruskou 7, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Tento pětihvězdičkový butikový hotel stojí přímo pod Pražským hradem, jen 10 minut pěšky od Karlova mostu. Nabízí restauraci, kterou doporučuje Michelin a klimatizované pokoje s TV s plochou obrazovkou.

Hoffmeister & Spa má individuálně navržené pokoje s výzdobou od známých českých umělců. Součástí některých je i vířivka. Pokoje se nacházejí v několika vzájemně propojených budovách.

K zázemí hotelu Hoffmeister patří wellness zařízení s unikátní kamennou lázní, římskými lázněmi a saunou. Dostupné jsou také různé masáže a kosmetické procedury.

V kavárně Café-Bar Ria a restauraci Ada si hosté mohou vychutnat jídla české i mezinárodní kuchyně. V nabídce je i široký sortiment kvalitních vín. V letních měsících mohou hosté relaxovat na terase hotelu Hoffmeister.

Hoffmeister & Spa má vlastní prostorné podzemní parkoviště. Nachází se pouhých 100 metrů od stanice metra Malostranská a od Starých zámeckých schodů. Nově nabízí i elektro stanice pro automobily Tesla a Universal.

Praha 1 je skvělou volbou pro hosty, které zajímá: historiearchitektura a romantika.

Možnosti stravování

Příjemná a stylová restaurace v hotelu Hoffmeister nabízí moderní zážitkovou kuchyni.

Jak říká šéfkuchař Svoboda: "Pravidelně sledujeme životní styl a dle požadavků hostů měníme i nabídku svých jídel. Suroviny vybíráme dle sezonnosti, tím se zajistí jejich čerstvost a vysoká kvalita. Stejně tak sledujeme i zdraví prospěšné složky pro udržení dobré kondice. Máme rádi nové gastronomickétechnologie při úpravě potravin."

Naším cílem je vytvoření zdravé zážitkové gastronomie, která přinese prožitek nejen z konzumace jídla, ale i pocit "trendy životního stylu"

Hotelová restaurace je otevřena denně od 07:00–22.30 hodin.

Hotelový bar je otevřen denně od 10:30–23:30 hodin, možné prodloužení otevíracích hodin po včasné rezervaci.

Popis okolí

Hotel Hoffmeister se nachází v památkové zóně UNESCO v městské části Praha 1 – Malá Strana v centru Prahy. Všechny atraktivní a vyhledávané pražské památky jsou dostupné příjemnou procházkou. Nejblíže hotelu Hoffmeister jsou Staré zámecké schody vedoucí ke komplexu Pražského hradu. Vstup do překrásné Valdštejnské zahrady je vzdálen pouhých 250 metrů. Karlův most a Staroměstské náměstí jsou vzdáleny 10 minut chůzí. Lokalita je ideální i pro cestu z letiště Václava Havla, jelikož leží na jeho příjezdové straně.

Na mapě výše naleznete velkou část pražských památek a dalších zajímavých lokalit s popisy a vzdálenostmi.

JAK HROMADNOU DOPRAVOU

Nejbližší zastávka metra a tramvaje je Malostranská (metro trasa A nebo tramvaj číslo 12, 18, 20, 22). Ze zastávky pokračujte směrem do kopce (z ulice Klárov) do ulice Pod Bruskou, kde se nachází náš hotel. Cesta trvá pouze několik minut.

JAK Z LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA

Z letiště jeďte autobusem číslo 119 na stanici Nádraží Veleslavín. Ze stanice Nádraží Veleslavín jeďte metrem na stanici Malostranská (směr Skalka). Po výstupu z metra se dejte doleva po hlavní ulici směrem do kopce k ulici Pod Bruskou, kde se nachází hotel. Cesta z metra zabere pouze pár minut.

JAK VOZEM

GPS: 50°5’35.698” N, 14°24’31.954” E

Přihlášení v hotelu: od 15:00
Odhlášení v hotelu: od 12:00

Zajímavé akce v okolí

Smažáková pětka ve Vinohradském Par…

24.04.2024 - 30.04.2024
Vinohradský Parlament

Smažený sýr neboli smažák patří u Čechů mezi nejoblíbenější bezmasé pokrmy už desetiletí a v různých variantách se s…

Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Fi…

27.04.2024 - 27.04.2024
Dvořákova síň

Čtvrté pokračování koncertu herní hudby GAMES (27. 4.) přinese jak hudbu z hitů českého videoherního průmyslu Mafia a…

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Noční koloběžkování 2024 - Praha

27.04.2024 - 27.04.2024
Topsports centrum -…

Noční koloběžkování 2024 již tradičně otevře sezónu nejen pro všechny milovníky koloběžkování, ale i naplno otevře síť…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete