Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Horní Dvůr - Nové Město na Moravě

Nové Město na Moravě

Původní objekt soužil po řadu století jako statek. V naší nabídce najdete 8 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmány. Vybavení všech pokojů je luxusní a nadstandardní. LCD televize, internet nebo minibar, to je jen malá část toho, co Vás v pokoji čeká. Veškerý nábytek je v každém pokoji laděn do určité barvy, proto si můžete vybrat pokoj podle toho, jaká barva je vaše nejoblíbenější.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horní dvůr 286, Nové Město na Moravě
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Nové Město na Moravě

Fotogalerie k článku

Původní objekt soužil po řadu století jako statek.

V naší nabídce najdete 8 dvoulůžkových pokojů a 2 apartmány. Vybavení všech pokojů je luxusní a nadstandardní. LCD televize, internet nebo minibar, to je jen malá část toho, co Vás v pokoji čeká. Veškerý nábytek je v každém pokoji laděn do určité barvy, proto si můžete vybrat pokoj podle toho, jaká barva je vaše nejoblíbenější.

Možnosti stravování

Restaurace Horní Dvůr je otevřena pro veřejnost i ubytované hosty. Restaurace nabízí nejen tradiční českou kuchyni v moderním duchu, ale pochutnat si můžete také na pokrmech kuchyně italské. Denně je pro milovníky dobrého jídla připraveno také polední menu.

Popis okolí

Okolí hotelu nabízí k aktivnímu odpočinku stovky kilometrů značených turistických a cykloturistických tras, nabízejících zábavu i poučení na naučných stezkách. Do historie lze nahlédnout při návštěvách mnoha zámků, hradů, kostelů, kapliček nebo měst s bohatstvím památek. Na své si přijdou i milovníci zimních sportů, kteří ocení především perfektně upravené běžecké trasy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete