Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Hradec - Mlázovice

Mlázovice

Hotel Hradec najdete na náměstí městečka Mlázovice, mimo hlavní komunikaci, takže Vám nebude nic bránit v nerušeném odpočinku. V současné době má čtyři dvojlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (umyvadlo, toaleta, sprchový kout). Každý pokoj má možnost přistýlek. Dále je v hotelu možnost ubytování v apartmánu. Mezi samozřejmé vybavení, které je pro všechny hosty připraveno, patří výborně …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Náměstí 54, Mlázovice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Jičín
Obec
Mlázovice

Fotogalerie k článku

Hotel Hradec najdete na náměstí městečka Mlázovice, mimo hlavní komunikaci, takže Vám nebude nic bránit v nerušeném odpočinku. V současné době má čtyři dvojlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (umyvadlo, toaleta, sprchový kout). Každý pokoj má možnost přistýlek. Dále je v hotelu možnost ubytování v apartmánu. Mezi samozřejmé vybavení, které je pro všechny hosty připraveno, patří výborně vybavená moderní posilovna (vstup: 35 Kč vč. DPH a nápoje, otevřeno: po, st, pá 16h-18h, st 9h-11h), stylový bar, herna s karambolem nebo bar s rychlým internetem. Samozřejmostí je také možnost zajištění celodenního stravování v nedaleké Restauraci Radnice, kde si jistě každý vybere z bohaté nabídky chutné domácí stravy.

Možnosti stravování

Samozřejmostí je na Vaše přání zajištění celodenního stravování v nedaleké Restauraci Radnice, kde si jistě každý vybere z bohaté nabídky chutné domácí stravy.

Popis okolí

Malebná podkrkonošská obec Mlázovice se nachází v Královehradckém kraji, cca 13 km od Jičína, od Nové Paky a od Hořic v Podkrkonoší a 7 km od Lázní Bělohrad.

Tipy na výlet po okolí

Nezanedbatelné jsou také četné možnosti výletů do překrásného přírody nedalekého Českého ráje a Krkonoš. Velmi oblíbené jsou rovněž cyklotrasy v okolí Mlázovic, které jsou vedeny čistou podkrkonoškou přírodou.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jičíně | duben 2024

22.04.2024 - 22.04.2024
17. Listopadu 47; 506…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete