Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Hraniční zámeček - Hlohovec

Hlohovec

Po rekonstrukci celé budovy v letech 1995 - 1996 místním rodákem Janem Kašníkem, budova slouží jako restaurace a ubytování s celoročním provozem. Hosté mohou využívat restauraci, kavárnu, salonky a letní terasy nejen pro příležitostné posezení, ale i k různým společenským akcím obchodní jednání, promoce, svatební hostiny, křtiny, rodinné oslavy, výstavy, firemní prezentace, semináře a podobně. Ve…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hlohovec 16, Hlohovec
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Hlohovec

Fotogalerie k článku

Po rekonstrukci celé budovy v letech 1995 - 1996 místním rodákem Janem Kašníkem, budova slouží jako restaurace a ubytování s celoročním provozem. Hosté mohou využívat restauraci, kavárnu, salonky a letní terasy nejen pro příležitostné posezení, ale i k různým společenským akcím obchodní jednání, promoce, svatební hostiny, křtiny, rodinné oslavy, výstavy, firemní prezentace, semináře a podobně. Ve snaze poskytnout komplexní služby zákazníkům, bylo vybudováno ubytování v hotelu s bezbariérovým přístupem jako nedílná součást Hraničního zámečku.

Vybavení pokojů:

  • moderní koupelna a wc jsou součástí každého pokoje
  • TV (LCD, satelit)
  • telefon
  • minibar (u některých pokojů)
  • psací stůl
  • připojení Wi-Fi v celém areálu Hraničního zámečku

Firemní akce

V budově hotelu se nachází kongresový sál pro 50 osob s kompletním vybavením pro Vaše firemní školení, přednášky, kongresy nebo semináře. Wi-Fi zdarma.

Možnosti stravování

Nově zrekonstruovaná restaurace v moderním stylu Vám nabízí kvalitní českou i zahraniční kuchyni s možností ochutnání řady vín z Vinných sklepů Valtice. Restaurace je přímo v historické budově hraničního zámečku a slouží jak pro soukromé obědy či večeře, tak pro firemní akce, svatební hostiny, nebo rodinné oslavy až pro 60 osob. Prostředí a okolí zámečku je ideálním místem pro romantické svatební hostiny a obřady přímo na nádvoří zámečku.

Vinný sklep

Vinný sklep vybudovaný přímo v historické budově Hraničního zámečku slouží pro firemní akce, oslavy narozenin, promoce, večerní ochutnávky a degustace vín za doprovodu cimbálové hudby. Připravíme večerní rauty s domácími i zahraničními specialitami.

Popis okolí

Největším lákadlem celého regionu je bezesporu komplex staveb ležící mezi Lednicí a Valticemi nazývaný Lednicko -Valtický areál. Kromě zámků v Lednici a ve Valticích stojí za návštěvu lednický Palmový skleník z poloviny 19. století se sbírkou tropických a subtropických rostlin. Dále pak Valtické vinné trhy, Mikulovský zámek, židovský hřbitov v Mikulově a samozřejmě návštěva Pavlovských vrchů s nádržemi Nové Mlýny.

Tipy na výlet po okolí

Sport - tenis, fotbal, nohejbal-hřiště Hlohovec, squash-tělocvična Lednice...

Výlet na kole podle vyznačených stezek

Pěší turistika

Relax a odpočinek hotelový vyhřívaný bazén, lázně Lednice, solná jeskyně Břeclav, koupání Apollo, koupaliště Břeclav.. Kultura Muzea, Kino Břeclav...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

O Hustopečskou pečeť & Májový košt …

04.05.2024 - 04.05.2024
Společenský dům…

Soutěžní přehlídka vín O Hustopečskou pečeť proběhne již po dvacáté ve Společenském domě v Hustopečích.

Valtické vinné trhy 2024 - Valtice

10.05.2024 - 11.05.2024
Zámek Valtice

Ve dnech 10. a 11. května se do hlavního města vína Valtic sjedou milovníci tohoto ušlechtilého nápoje nejenom z Česka.…

Den v růžovém Mikulov

18.05.2024 - 18.05.2024
Mikulov

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Akce se koná v rámci slavností města Mikulov.

Hypnotizér v Břeclavi | květen 2024

22.05.2024 - 22.05.2024
U Tržiště 2085/1, 690…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete