Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Hubert - Hřensko

Hřensko

Rodinný hotel Hubert, se stylovou restaurací a jídelnou, nabízí ubytování pro jednotlivce, rodiny i menší skupiny. V našem hotelu nabízíme 2-4 lůžkové účelně zařízené pokoje s umyvadlem nebo se sprchou. Můžete si s sebou vzít i svého pejska (nutno předem oznámit). Auto si můžete zaparkovat přímo na zahradě hotelu. říjemné posezení na terase a zahradě. Pro školní výlety, skupiny a pobyty delší jak…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mezná 76, Hřensko
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Hřensko

Fotogalerie k článku

Rodinný hotel Hubert, se stylovou restaurací a jídelnou, nabízí ubytování pro jednotlivce, rodiny i menší skupiny. V našem hotelu nabízíme 2-4 lůžkové účelně zařízené pokoje s umyvadlem nebo se sprchou. Můžete si s sebou vzít i svého pejska (nutno předem oznámit). Auto si můžete zaparkovat přímo na zahradě hotelu. říjemné posezení na terase a zahradě. Pro školní výlety, skupiny a pobyty delší jak 7 nocí poskytujeme výrazné slevy. Zajišťujeme také společenské akce - rodinné oslavy, svatby, školení, prezentace, stravování pro projíždějící zájezdové skupiny apod.

Možnosti stravování

Součástí zařízení je i restaurace s barem a jídelna. Hostům je k dispozici také kiosek s možností zakoupení základních potravin. U nás si pochutnáte převážně na "České kuchyni". Po předchozí dohodě zajistíme i vegetariánskou stravu. Poskytujeme ubytování se snídaní (bufet) nebo s polopenzí.

Popis okolí

Hotel leží v malebné vesničce Mezná v oblasti Českého Švýcarska, vzdálené cca 8km od hraničního přechodu ve Hřensku.

Tipy na výlet po okolí

V okolí Mezné se nalézá nepřeberné množství turisticky zajímavých míst, které stojí za to vidět. Nejznámější je asi Pravčická brána, kterou má i Národní park České Švýcarsko ve znaku. Mezi Hřenskem a Mezní Loukou se na říčce kamenici nalézá Tichá a Divoká soutěska, kde se můžete projet na lodičkách.Nad Vysokou Lípou se tyčí Loupežnický hrad. Z Vysoké Lípy se můžeze vydat k Dolskému mlýnu (zde se natáčela Pyšná princezna). Pokud půjdete na opačnou stranu dostanete se po České silnici do Zadních Jetřichovic. Odtud už je to kousek na Tokáň, či na Černou bránu.Z Tokáně to můžete "vzít" přes skalní vyhlídky (Rudolfův kámen, Vilemínina a Mariina vyhlídka) do Jetřichovic, kde se osvěžíte v tamním koupališti nebo bufetu pod Poštlákem.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém Děčín 2024 - Děčín

15.06.2024 - 15.06.2024
Děčín

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice.

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete