Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel INOS - Praha

Praha

Moderní hotel INOS se nachází v klidné části Prahy 4. Hoteloví hosté mají k dispozici 32 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a 1 velkoprostorový apartmán s možností ubytování max. 4 osob. Všechny pokoje jsou vybaveny WC, sprchovým koutem či vanou a vysoušečem vlasů, televizorem se satelitním příjmem a rozhlasovým kanálem, telefonem s přímou volbou a přípojkou vysokorychlostního internetu. P…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
77/23, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Moderní hotel INOS se nachází v klidné části Prahy 4. Hoteloví hosté mají k dispozici 32 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a 1 velkoprostorový apartmán s možností ubytování max. 4 osob. Všechny pokoje jsou vybaveny WC, sprchovým koutem či vanou a vysoušečem vlasů, televizorem se satelitním příjmem a rozhlasovým kanálem, telefonem s přímou volbou a přípojkou vysokorychlostního internetu. Pokoje jsou opatřeny elektronickým zámkovým systémem na technologii čipových karet.

Možnosti stravování

V hotelové restauraci jsou servírovány snídaně formou švédských stolů. Snídaně je započítána v ceně pokoje. Hostům je navíc k dispozici bar s nabídkou nápojů. Případné obědy či večeře je možné zajistit v blízké restauraci Josefína vzdálené od hotelu cca 100m.

Popis okolí

Centrum města je vzdáleno necelých 10 minut 4 tramvajové zastávky téměř panoramatickou jízdou tramvajovými spoji č.3 nebo č.17 po břehu Vltavy. Ti, kteří dávají přednost jízdě metrem, mohou využít cca 10 minut chůze vzdálenou stanice metra C Pražského povstání. Na Václavského náměstí je vzdálenost vzdušnou čarou asi 2,4 km. Přijeďte k nám a udělejte si výlet třeba na Vyšehrad, nebo na další pražské památky.

Tipy na výlet po okolí

Nejznámější a turisty nejnavštěvovanější pražské památky: Pražský hradKatedrála sv. Víta, Václava a Vojtěcha, Starý královský palác, Bazilika sv. Jiří, Klášter sv. Jiří, Zlatá ulička, Letohrádek královny Anny atd. Karlův mostKarlův most byl založen r. 1357 na místě bývalého Juditina mostu. Délka mostu je 515 metrů, šířka 10 metrů a je vyzdoben 30 sochami a sousošími. Mostecké věžeMostecké věže jsou tři - na Malé Straně menší románská a vyšší pozdně gotická více a na Starém Městě gotická s bohatou sochařskou výzdobou. Staroměstská radnice s orlojemRadnice byla zřízena r. 1338. Na orloji se každou celou hodinu objevuje 12 apoštolů, pod nimi je kalendářní deska se znameními zvěrokruhu. Židovské městoVzniklo ve 13. století a uchovává mnohasetletou historii pražských Židů. Zahrnuje mnoho židovských památek - synagogy, muzeum a dva hřbitovy. Prašná bránaTato gotická stavba pochází z r. 1475, vybudoval ji Matěj Rejsek. Byla přestavěna na konci 19. století. Dříve sloužila jako skladiště střelného prachu. Sv. Mikuláš na Malé StraněVýznamná barokní stavba s kopulí a zvonicí a s bohatou vnitřní výzdobou. Při své návštěvě zde hrál na varhany W. A. Mozart. Petřínská rozhlednaTato 60 metrů vysoká železná věž byla postavena v rámci Jubilejní výstavy r. 1891 jako volná kopie pařížské Eiffelovy věže. Na vrchol vede 299 schodů. Kostel Panny Marie Vítězné Pražské JezulátkoBarokní kostel, postavený v letech 1611 - 1612, je proslulý díky španělské voskové sošce Pražského jezulátka - Bambino di Praga. LoretaMariánské poutní místo s kopií Svaté chýše - Santa Casy a barokním kostelem Narození Páně. Ve věži je umístěna zvonkohra s 27 loretánskými zvonky. VyšehradPodle starých pověstí zde bylo nejstarší sídlo českých knížat, kněžny Libuše a prvních Přemyslovců. Nachází se zde Slavín a rotunda sv. Martina.

Zajímavé akce v okolí

Velká a Malá Amerika autobusem 2024…

27.07.2024 - 27.07.2024
Smíchovské nádraží

Prozkoumejte s námi vápencové lomy kousek za Prahou. Podíváme se k zatopenému lomu a projdeme podzemní štolou.…

Nizozemský orchestr mladých v Praze…

28.07.2024 - 28.07.2024
Kostel sv. Šimona a Judy

Nizozemský orchestr mladých (JON) s Rosanne Philippens a dirigentem Jurjenem Hempelem.

Letní staré hudby 2024 - Fantasia P…

29.07.2024 - 29.07.2024
Trojský zámek

Vášeň a touha v portugalských operách a písních 18. století

Das Sommerkino letní kino na Pragov…

30.07.2024 - 30.07.2024
Max Space

Servírujeme vám již sedmý ročník letního kina na Pragovce, tentokrát se zastřešujícím tématem růst a půst. Letos budeme…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete