Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Inter a restaurant Nové Strašecí - Nové Strašecí

Nové Strašecí

Hotel s 55 lůžky nabízí ubytování v klidném prostředí na okraji města. V hotelu jsou prostory a učebny vhodné pro školení a kurzy, které jsou firmami pravidelně využívány. Náš hotel spolupracuje také s dražebními společnostmi, učebny disponují vybavením pro provádění dražeb. Nově jsme rozšířili nabídku naší restaurace o PIZZU / v létě/ a nabízíme též možnost sportovního vyžití na naší nové BOWLI…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dukelská 1142 1142, Nové Strašecí
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Rakovník
Obec
Nové Strašecí

Fotogalerie k článku

Hotel s 55 lůžky nabízí ubytování v klidném prostředí na okraji města. V hotelu jsou prostory a učebny vhodné pro školení a kurzy, které jsou firmami pravidelně využívány. Náš hotel spolupracuje také s dražebními společnostmi, učebny disponují vybavením pro provádění dražeb.

Nově jsme rozšířili nabídku naší restaurace o PIZZU / v létě/ a nabízíme též možnost sportovního vyžití na naší nové BOWLINGové dráze, saunu a whirpool.

Nové Strašecí leží 30 km západně od Prahy s rychlým spojením autem, autobusem i vlakem. V hotelu je restaurace pro 60-80 osob, kuřácký salonek pro 25-30 osob, taneční parket a v herně kulečník, stolní tenis a šipky. Možnost sledování sportovních přenosů.

Kvalitní služby a profesionální přístup nabízíme za velmi výhodné ceny. Těšíme se na vaši návštěvu. U nás budete spokojeni!

Zázemí pro firemní školení a semináře, výhodné ceny!

Umístění - kde nás najdete

Nové Strašecí leží 35 km západně od okraje Prahy, na konci dálniční spojky ve směru na Karlovy Vary, mezi Kladnem a Rakovníkem.

Město Nové Strašecí s 5.000 obyvateli má kompletní infrastrukturu, pravidelné autobusové i vlakové spojení s Prahou, Kladnem, K.Vary, Slaným i Rakovníkem. Podle použitého spoje trvá cesta z Prahy např. autobusem od zastávky metra Hradčanská cca 50 minut. Automobilem pak cesta z okraje Prahy 20 až 25 minut. Po celkové dostavbě dálniční spojky se tento čas ještě zkrátí.

Hotel je umístěn v klidové zóně okrajové části města. Centrum města s náměstím je vzdáleno cca 200 metrů od hotelu. Zde se nachází úřady, pošta, obchody, autobusové zastávky a další součásti městské infrastruktury. Vlakové nádraží je vzdáleno 800 metrů.

Přímo před hotelem je možné parkovat na vyhrazeném parkovišti, nebo lze také zaparkovat uvnitř oplocené části hotelu, eventuelně poskytnout i garážové stání.

Hotel - popis hotelu

Hotel Inter poskytuje nejen ubytovací služby, ale má také potřebné zázemí pro organizování kurzů, školení a dalších společenských i individuelních akcí za výhodných cenových podmínek. Nově jsme pro Vás zprovoznili VIP salónek.

Disponuje několika vybavenými učebnami, společenskými prostory, restaurací, dvěma bowlingovými dráhami, sportbarem, tanečním parketem, diskotékou.

Hotel - ubytování

Hotel disponuje 55 lůžky v jedno až čtyřlůžkových pokojích. Každý pokoj má samostatné WC, koupelnu se sprchovým koutem a umyvadlo. Většina pokojů má též balkon.

Všechny pokoje jsou po celkové rekonstrukci, mají samostatné příslušenství a jsou vybaveny šatní skříní, psacím stolem, židlemi, policí a televizorem.

Parkování je možné přímo před objektem na vyhrazeném parkovišti, nebo uvnitř objektu. Individuelně lze také poskytnout garážové stání. Hotel je dostatečně vybaven a poskytuje potřebný standard všem hostům.

Možnosti stravování

Hotel - restaurace

Restaurace hotelu má nově rozšířenou kapacitu na 60 – 80 míst. Poskytuje celodenní stravování hostům hotelu a je přístupná i veřejnosti. Otevírací doba pro veřejnost je od 11.00–23.00 hodin.

Restaurace má taneční parket. Prostory lze využít i na pořádání svateb, rodinných oslav, různých setkání a společenských akcí. Je zde také salonek pro cca 30 osob a menší herna. V letních měsících je otevřena zahradní restaurace.

Volný čas - volný čas a sport
Sportoviště v Novém Strašecí a blízkém okolí
V našem hotelu máme dvě nové bowlingové dráhy, stolní tenis, kulečník a šipky.Po sportovních výkonech můžete relaxovat v sauně či hydromasážní vaně.

Školení - prostory pro školeníHotel nabízí pronájem prostor pro firemní školení a semináře, které jsou firmami pravidelně využívány. Učebny lze variabilně přizpůsobit jak počtu účastníků, tak i dispozičním potřebám. Při organizaci školení lze poskytnout i připojení k síti internet a kompletní technické vybavení k prezentaci.

Školení - učebny

Hotel disponuje třemi školícími místnostmi s kapacitou 2x40 a 1x80 míst, které lze variabilně přizpůsobit podle potřeby. V případě zájmu je k dispozici i kompletní technické vybavení k prezentaci.

Popis okolí

Okolí Nového Strašecí má velmi vhodné terény pro pěší i cyklo turistiku.

  • sportovní hala Nové Strašecí - tenis, sálová kopaná, míčové hry, atd.

  • tenisové kurty

  • mini golf s profesionálními dráhami

  • víceúčelové sportoviště - hřiště na míčové hry: volejbal, nohejbal, košíkovou, házenou, pozemní hokej, běžecké dráhy, atd.

  • cyklostezka

Tipy na výlet po okolí

Volný čas - tipy na výlet

Okolí Nového Strašecí je na okraji Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko a má ideální podmínky pro pěší i cyklo turistiku. V blízkém okolí je několik rybníků vhodných ke koupání. Je zde také mnoho možností k výletům např. na prezidentský zámek Lány, hrad Křivoklát, muzeum historických vozidel Ford Charouz, přehradu Klíčavu, naučnou stezku v okolí města, železniční muzeum v Lužné, hrad Červený újezd atd...

Křivoklát (20km), prohlídka 1 hod. - cena 60,- Kč
Lány - zámek prezidenta, muzeum historických vozidel (10 km)
Klíčava – přehrada (18 km)

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Halina Pawlowská 2024 - Manuál zral…

21.05.2024 - 21.05.2024
Rakovník

Jedinečná talk-show Haliny Pawlowské - MANUÁL ZRALÉ ŽENY.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete