Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Isora - Ostrava

Ostrava

Hotel má kapacitu 56 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Pokoje jsou vybaveny barevnými televizory se satelitním programem, telefonem, bezdrátovým připojením k internetu , koupelnou a WC. V apartmánech jsou hostům k dispozici také hydromasážní vany. V ceně za ubytování je zahrnuta snídaně a parkování na uzavřeném parkovišti, sledovaném kamerovým systémem. Našim hostům je k dispo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Antošovická 11/9, Ostrava
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Ostrava - město
Obec
Ostrava
Telefon
E-mail
info@hotel-isora.com

Fotogalerie k článku

Hotel má kapacitu 56 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Pokoje jsou vybaveny barevnými televizory se satelitním programem, telefonem, bezdrátovým připojením k internetu , koupelnou a WC. V apartmánech jsou hostům k dispozici také hydromasážní vany. V ceně za ubytování je zahrnuta snídaně a parkování na uzavřeném parkovišti, sledovaném kamerovým systémem. Našim hostům je k dispozici, například pro školení či firemní prezentace, také dataprojektor .

Možnosti stravování

Restaurace má kapacitu 70 míst. K dispozici je Vám salonek pro 25 hostů. Nabízíme široký výběr domácích jídel, zahrničních specialit a nápojů.

Popis okolí

Hotel ISORA se nachází v klidné části Ostravy, zhruba 10 minut jízdy autem z centra města, v dosahu městské hromadné dopravy (trolejbus: linky č. 106 a 105, zastávka Koblov, autobus: linka č. 52, zastávka Koblov. Odkaz na stránky Dopravního podniku města Ostravy s možností vyhledávání spojení je v sekci Odkazy).

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Ostrava

27.09.2024 - 28.09.2024
Landek park

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Královský košt Ostrava 2024

01.11.2024 - 01.11.2024
Kulturní centrum Akord…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete