Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Jítrava - Rynoltice

Rynoltice

Náš HOTEL, který se nachází ve středu obce Jítrava, je zcela v lužickém stylu, který je pro tuto oblast charakteristický, ale bohužel mnohdy zapomínaný. Naším cílem je v regionu udržet ducha Lužických Srbů.Je jedinečný svou polohou, výhledem a dostupností k několika skvělým golfovým hřištím, cyklistickým a turistickým stezkám. Výjimečný je ale hlavně svou nabídkou, která je zcela odlišná a převyš…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Jítrava 70, Rynoltice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Rynoltice

Fotogalerie k článku

Náš HOTEL, který se nachází ve středu obce Jítrava, je zcela v lužickém stylu, který je pro tuto oblast charakteristický, ale bohužel mnohdy zapomínaný. Naším cílem je v regionu udržet ducha Lužických Srbů.

Je jedinečný svou polohou, výhledem a dostupností k několika skvělým golfovým hřištím, cyklistickým a turistickým stezkám. Výjimečný je ale hlavně svou nabídkou, která je zcela odlišná a převyšuje standardy zdejšího regionu. Pokoje jsou vybaveny klimatizací a každý zaujme svým osobitým stylem a designem. Vstup do hotelu a restaurace je bezbariérový. To vše je doplněno wellnes centrem, ve kterém naleznete whirlpool, saunu a malé fitness.

Možnosti stravování

Restaurace v objektu.

Popis okolí

Hotelu dominuje vrch Vápenný s necelými 800 metry nad mořem. Nedaleko hlavní silnice mezi Libercem a Děčínem. tzv. Severní magistrály. V těsné blízkosti trojmezí České republiky, Německa a Polska.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete