Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kamýk - Doksy

Doksy

Hotel Kamýk leží poblíž Máchovo jezera (cca 10 min procházkou), je zasazen do klidného prostředí, přesto v centru kulturního a sportovního vyžití. Součástí hotelu je malý lesnatý parčík a tenisový kurt, v prostorách hotelu je k dispozici sauna, solárium a masáže. V blízkosti se nacházejí dvě fotbalová hřiště, posilovna a kuželna. K dalšímu sportovnímu vyžití nabízíme zapůjčení kol a jiného sporto…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lesní 558, Doksy
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Česká Lípa
Obec
Doksy

Fotogalerie k článku

Hotel Kamýk leží poblíž Máchovo jezera (cca 10 min procházkou), je zasazen do klidného prostředí, přesto v centru kulturního a sportovního vyžití. Součástí hotelu je malý lesnatý parčík a tenisový kurt, v prostorách hotelu je k dispozici sauna, solárium a masáže. V blízkosti se nacházejí dvě fotbalová hřiště, posilovna a kuželna. K dalšímu sportovnímu vyžití nabízíme zapůjčení kol a jiného sportovního náčiní. Kapacita hotelu je 33 pokojů s 82 lůžky . Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Předností hotelu je bezbariérový přístup v přízemí hotelu včetně ubytování a sociálního zařízení. BEZDRÁTOVÝ INTERNET WI-FI v celém hotelu.

Možnosti stravování

V prostorách recepce se nachází bar, který zároveň slouží jako společenská místnost, dále je tu restaurace a k dispozici je též konferenční sál , kde je možné pořádat jak rodinné oslavy, tak konference, případně školení či semináře. V letní sezóně se zde konají různé kulturní a společenské akce, koncerty, závody, regaty a jiné sportovní akce.

Popis okolí

Hotel Kamýk se nachází v Doksech cca 80km od Prahy v malebné romantické krajině Karla Hynka Máchy.Krajina s množstvím lesů je vrchovinného charakteru. Kromě kopců ji zmalebnují pískovcové útvary, vodní plochy i venkovská lidová architektura. Okolí Doks je plné historických a přírodních památek, takže je cílem zvlášte z hlediska turistiky a putování po krásách českých. Máchovo jezero, založené v r. 1367 císařem Karlem IV. Romantický básník K. H. Mácha (1810-1836) v básni Máj oslavil tento kraj natolik, že od 60. let tohoto století nese název Máchův kraj. Královský gotický hrad Bezděz založený Přemyslem Otakarem II. po roce 1260. Národní kulturní památka.

Tipy na výlet po okolí

Hrady Houska, Bezděz, Kokořín a zámek Bělá

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Za kvetoucí měsíčnicí 2024 - Česká …

18.05.2024 - 18.05.2024
start a cíl kino Hvězda

Tradiční turistická a cykloturistická akce vedoucí nádhernou přírodou okolí Kamenického Šenova, Lužickými horami a…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete