Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kamzík

Malá Morávka

Hotel Kamzík leží v malebné krajině CHKO Jeseníky. Okolní krásná příroda ve spojitosti s rozsáhlou sportovní a relaxační vybaveností hotelu Vám dopřeje mimořádnou dovolenou i kratší pobyt. Navštívíte-li Jeseníky, zavítejte do hotelu Kamzík v Karlově pod Pradědem. Je to skvělá volba. Vyberete si také z nabídky pobytových balíčků.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Vybavení

Wifi
Internet
Lednička
Parkování
Povlečení
Přistýlka
Ručníky
Tenisový kurt
Terasa
TV s plochou obrazovkou

Popis ubytování

Hotel Kamzík se nachází v oblasti Hrubého Jeseníku. Hostům vytváří dokonalou atmosféru k aktivnímu či pasivnímu odpočinku. Jeho poloha uprostřed malebné krajiny CHKO Jeseníky v obci Malá Morávka - Karlov pod Pradědem je ideální. Jen 200 metrů od sjezdových tratí Ski aréna Karlov.

Svým vybavením a kapacitou 210 lůžek je vhodný nejen pro rodinné dovolené, ale i pro firemní akce, školení, setkání sportovních skupin, školní a ozdravné pobyty. Disponuje rozsáhlým sportovním i relaxačním zázemím. Běžecké tratě začínají přímo u hotelu. Je skvělým místem pro individuální rekreaci, pro páry, rodinné dovolené, organizované skupiny i ozdravné pobyty.

Krásné ubytování po zdařilé rekonstrukci hotelových pokojů je pro hosty připraveno ve dvoulůžkových (nadstandard a vyšší standard) až čtyřlůžkových nově zařízených pokojích a 2 nadstandardních apartmánech.

Dobrým důvodem proč navštívit hotel Kamzík je hotelový wellness komplex, který nově čítá vnitřní část (finská sauna, infra sauna, parní sauna, whirlpool Jacuzii) a venkovní část (finská sauna, bio sauna, dvě venkovní vířivky s výhledem na les a unikátní přírodní ochlazovací jezírko přímo v lese). Příjemný odpočinek nabízí letní terasa, letní zahrádka, zimní zahrada, vnitřní vyhřívaný bazén s venkovní terasou.

Nechybí zde školicí prostory a bohaté sportovní zázemí včetně posilovny, bowlingu, stolního tenisu, tenisových kurtů a velké tělocvičny. Děti jistě uvítají dětskou hernu v mořském stylu i vybavené dětské hřiště, které je součástí venkovního lanového centra. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u objektu. Hosté hotelu Kamzík mají zdarma k dispozici: vnitřní vyhřívaný bazén s venkovní terasou, malý whirlpool, profesionální posilovnu, dětskou hernu, velkou tělocvičnu, tenisový a badmintonový kurt na střeše hotelu, stoly na stolní tenis a dětské hřiště u lanového centra před hotelem. Za poplatek mohou využít: nové hotelové wellness, bowling, službu zapůjčení horských kol a lanové centrum.

Možnosti stravování

Cena ubytování zahrnuje bohatou bufetovou snídani.
Dále je možné přiobjednat polopenzi (večeři) a plnou penzi (oběd a večeři).

Popis okolí

Okolí hotelu nabízí přírodu CHKO Jeseníky, která je velmi krásná v každém ročním období.
V létě hosté ocení krásy divoké přírody, horských lesů a rašelinišť chráněné krajinné oblasti Jeseníky, která patří k botanicky nejbohatším lokalitám v České republice. Mohou ji projít po vyznačených turistických stezkách nebo projet na kole zdejších cyklotras.
V zimě vyrazí na sjezdovky v blízké Ski aréně Karlov nebo se vydají po jedné z mnoha udržovaných běžeckých tras.

Tipy na výlet po okolí

Praděd a výlety do okolí Pradědu pěšky nebo na kole.
Mechová jezírka a rašeliniště na Revízu (40 km), Rýmařov (12 km) –pěší výlet k Rešovským vodopádům, Bruntálské sopky (18 km) - Uhlířský vrch, Venušina sopka, Rázovské tufity, Malý a Velký Roudný s rozhlednou, Slezská Harta (25 km), Hrad Sovinec (26 km), Jeseník (30 km), Velké Losiny (44 km), Osoblažská úzkokolejka (50 km), Přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně (45 km).

 

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

08.08.2024 - 08.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Krn…

15.08.2024 - 15.08.2024
Krnov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Krnova.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Rým…

22.08.2024 - 22.08.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Rýmařově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Bru…

12.09.2024 - 12.09.2024
Náměstí Míru

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Bruntále.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete