Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Karlov - Benešov

Benešov

28 dvoulůžkových pokojů TW, DBL, KING SIZE TV, DVD, ADSL, minibar, pokojový servis, sauna, vířivka, praní a žehlení prádla, čistírna.Jednotlivé pokoje jsou situovány v samostatných domcích. Celý objekt je spojen podzemní komunikací. Pokoje jsou vybaveny postelemi se špičkovými matracemi, antialergickými péřovými přikrývkami, televizí s úhlopříčkou 22´´a DVD přehrávačem.K dispozici je wifi, datová…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

28 dvoulůžkových pokojů TW, DBL, KING SIZE TV, DVD, ADSL, minibar, pokojový servis, sauna, vířivka, praní a žehlení prádla, čistírna.Jednotlivé pokoje jsou situovány v samostatných domcích. Celý objekt je spojen podzemní komunikací. Pokoje jsou vybaveny postelemi se špičkovými matracemi, antialergickými péřovými přikrývkami, televizí s úhlopříčkou 22´´a DVD přehrávačem.K dispozici je wifi, datová přípojka a minibar. Koupelny jsou vybaveny vanami. Pro hotelové hosty je přístupná sauna a vířivka.

Možnosti stravování

Restaurant Aqua nabízí pokrmy francouzské kuchyně.

Popis okolí

V historickém jádru Benešova, na vrcholku návrší Na Karlově, vznikl stranou od dopravního ruchu, po náročné rekonstrukci a dostavbě původních domků, architektonicky výjimečný soubor hotelových pokojů a služeb nad regionálního významu. Stávající domy mají nenahraditelnou autenticitu původních staveb, která spoluvytváří hodnotu místa. Ve svém pokoji, v jakémkoli z pěti domů, budete příjemně překvapeni, jak unikátní, neopakovatelné a nezaměnitelné prostředí obýváte díky prostorové různorodosti, použití různých materiálů a barevnosti interiéru. Každý pokoj má specifický tvar i charakter. Díky citlivému skloubení moderní architektury nových objektů s prostředím historických domů se zde budou cítit jako doma jak ctitelé tradičních hodnot, tak vyznavači moderní architektury.

Tipy na výlet po okolí

Mezi nejhezčí místa benešovského okresu patří okolí Konopiště, kudy vede několik turistických tras, např. červeně značená cesta podél zámeckého rybníka směřuje na Chvojen s gotickým kostelíkem sv. Jakuba. Zdatnější turisté mohou pokračovat dále na zříceninu hradu Kožlí a odtud zpět po červené do Benešova. Další zajímavá trasa začíná za parkovištěm u zámku a vede do údolí Konopišťského potoka, přes osadu Racek do Měsíčního údolí a ke gotickému kostelu v Poříčí nad Sázavou. Návrat do Benešova je možný vlakem nebo po turistické trase.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Narozeninový koncert Rádia Blaník 2…

25.05.2024 - 25.05.2024
Konopiště

V sobotu 25. května 2024 se na Konopišti uskuteční každoročně vyprodaný narozeninový koncert Rádia Blaník, kterého se…

Hypnotizér ve Vlašimi | květen 2024

14.05.2024 - 14.05.2024
Komenského 22, 258 01…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete