Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kaskáda - Kuřim

Kuřim

Klidné a příjemné ubytování o celkové kapacitě 100 lůžek se díky citlivému zasazení do přírody s výhledem na golfové hřiště, úrovni vnitřního vybavení a nabídce služeb stává v okolí brněnské přehrady měřítkem kvality a synonymem dostupného luxusu. Ubytování v hotelu, který je přirozenou součástí rekreačně-sportovního areálu Kaskáda, svým hostům nabízí kromě dokonalé pohody i jistý punc výjimečnos…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Na Golfu/1772, Kuřim
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Kuřim

Fotogalerie k článku

Klidné a příjemné ubytování o celkové kapacitě 100 lůžek se díky citlivému zasazení do přírody s výhledem na golfové hřiště, úrovni vnitřního vybavení a nabídce služeb stává v okolí brněnské přehrady měřítkem kvality a synonymem dostupného luxusu. Ubytování v hotelu, který je přirozenou součástí rekreačně-sportovního areálu Kaskáda, svým hostům nabízí kromě dokonalé pohody i jistý punc výjimečnosti.Hotel je vybaven pro pořádání firemních setkání, večírků, rautů či školení.Od zaří 2009 bude v hotelu kdispozici wellness centrum a kongresový sál. Samozřejmostí je možnost bezdrátového připojení k internetu.

Možnosti stravování

Kromě samotného ubytování Vám hotel nabízí gastronomické speciality, které připravuje tým zkušených profesionálů pod vedením šéfkuchaře Michala Götha. Tajemství úspěchu tkví v kvalitě gastronomie s důrazem na sezónnost a čerstvost surovin. Každý labužník si přijde na své, ať už v podobě každodenního menu, nebo výběrem z jídelního lístku, který nabízí nevšední a zajímavé kulinářské speciality. Copak znáte krásnější pocit, než si po posedět na terase, v klidu si vychutnávat jídlo a sledovat okolí. V nabídce restaurace nechybí možnost zajištění rautů, garden párty, cateringu a párty servisu.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete