Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kavka - Malá Skála

Malá Skála

Hotel Kavka leží na pomezí Českého ráje a Jizerských hor v malebném Maloskalském údolí.Hotel nabízí 67 míst v hotelové části. Pokoje mají vlastní sprchu a WC na pokoji a TV. Turistická část má kapacitu 40 lůžek. Na pokojích je teplá a studená voda a WC a sprchy jsou společné na patře. Dále nabízíme celodenní provoz restaurace, 2 terasy, pergola s grilem, venkovní bazén, hřiště s umělým povrchem, …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vranové/159, Malá Skála
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Malá Skála

Fotogalerie k článku

Hotel Kavka leží na pomezí Českého ráje a Jizerských hor v malebném Maloskalském údolí.Hotel nabízí 67 míst v hotelové části. Pokoje mají vlastní sprchu a WC na pokoji a TV. Turistická část má kapacitu 40 lůžek. Na pokojích je teplá a studená voda a WC a sprchy jsou společné na patře. Dále nabízíme celodenní provoz restaurace, 2 terasy, pergola s grilem, venkovní bazén, hřiště s umělým povrchem, petanque, společenská místnost, kulečník, šipky, fitness, solárium, sauna, hudební večery, aerobic, firemní akce, školy v přírodě, lyžařské výcviky.Polopenze se skládá ze snídaně a z večeře. Ta se skládá ze tří chodů a je nabízena z denního MENU. Jídla jsou vybírána z české i mezinárodní kuchyně.Vhodné pro rodinné i skupinové pobyty. Celoroční provoz. Outdoorové programy, nesčetně možností na pěší i cyklovýlety. Dobrá dostupnost i do sousedních oblastí Jizerské hory, Krkonoše, Liberec, Jablonec, Turnov, Železný Brod. Množství hradů a zámků v okolí.

Možnosti stravování

Polopenze se skládá ze snídaně a z večeře. Ta se skládá ze tří chodů a je nabízena z denního MENU. Jídla jsou vybírána z české i mezinárodní kuchyně.

Popis okolí

Hotel Kavka leží na pomezí Českého ráje a Jizerských hor v malebném Maloskalském údolí.

Tipy na výlet po okolí

Dobrá dostupnost i do sousedních oblastí Jizerské hory, Krkonoše, Liberec, Jablonec, Turnov, Železný Brod. Množství hradů a zámků v okolí.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete