Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kilián - Loučovice

Loučovice

Apartmány a apartmánové pokoje mají samostatnou koupelnu s vanou a sprchovacím koutem, s WC, bidetem a trezorem. Ostatní pokoje mají samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Ve všech apartmánech a pokojích je TV - SAT se čtyřiceti evropskými programy. Ve všech apartmánech a pokojích jsou minibary. Celý hotel je pokrytý vlastním signálem WIFI, který je pro hotelové hosty zdarma. Hotel má vla…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Loučovice 248, Loučovice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Loučovice

Fotogalerie k článku

Apartmány a apartmánové pokoje mají samostatnou koupelnu s vanou a sprchovacím koutem, s WC, bidetem a trezorem. Ostatní pokoje mají samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Ve všech apartmánech a pokojích je TV - SAT se čtyřiceti evropskými programy. Ve všech apartmánech a pokojích jsou minibary. Celý hotel je pokrytý vlastním signálem WIFI, který je pro hotelové hosty zdarma. Hotel má vlastní nehlídaná parkoviště u objektu s kapacitou 20 osobních automobilů. Hoteloví hosté mohou využívat kulečník a hotelový tenisový kurt s umělohmotným povrchem, s nočním osvětlením. Tenisové rakety a míčky jsou k zapůjčení v repci hotelu. Hosté hotelu Kilián mohou navštívit i nedalekou moderní dvoudráhovou kuželnu v majetku místní tělovýchovné jednoty.

Možnosti stravování

Stylová grill restaurace bohatě zdobená loveckými trofejemi pojme 60 osob. Kromě tradiční české kuchyně nabízí pro labužníky grilovaných pokrmů více než 15 druhů grilovaných mas, upravovaných brazilským způsobem grillování s tepelným zpracováním žárem nad masem, čímž nedochází při grilování ke vzniku škodlivých látek. Ke grilování se používají vybraná hovězí, vepřová a kuřecí masa, ryby a játra. Specialitou šéfkuchaře jsou grilované ananasy a banány. V letních měsících je v provozu hotelová terasa se samostatným grilováním kuřat, s možností prodeje celých kusů grilovaných kuřat pro projíždějící. Pro zájemce je možné na objednávku na terase hotelu připravit i grilovaná selátka a prasátka až do váhy 60kg. Šéfkuchař a jeho kolektiv v hotelové kuchyni připravují i 16 druhů pizz dle vlastních receptur. Celý hotel je mimořádně vhodný pro různé semináře, firemní akce, kongresy, svatby, narozeniny a rodinné oslavy všeho druhu. Zájemci o kongresovou turistiku mohou využít originálně řešený kongresový sál pro 40 osob, který je ve druhém poschodí hotelu dostupný bezbariérovým výtahem, samostatnými WC a barem. Je vybaven zvukovou aparaturou, dataprojektorem, plátnem, velkou plazmovou televizí, počítačem a flipchartem. V případě větší kongresové akce do 80 osob je k dispozici v přízemí hotelu exkluzivní vinárna se stejným zázemím jako kongresový sál. Kromě kongresových prostor zajišťujeme na klíč i veškerý servis, včetně cateringu a doprovodných kulturních či zábavních programů diskotéka, degustace vín apod.. V přízemí hotelu Kilián je exkluzivní vinárna MOLDVIN se světelným tanečním parketem a barem, s kapacitou 80 návštěvníků. Hotel je partnerem společnosti MOLD VIN CZ s.r.o., známého dovozce prvotřídních moldavských vín, šampaškých a koňaků. Vinárna MOLDVIN proto svým hostům nabízí vínařskou produkci z kolekce více než 70 různých druhů, jejichž sortimen je podrobně uveden na www.moldvin.cz . Ve vinárně pořádáme periodicky degustace jednotlivých druhů moldavské vinařské produkce, spojené s hudebním doprovodem a tancem.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete