Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kokořín - Kokořín

Kokořín

Hotel Kokořín leží uprostřed malebné přírody pískovcových skal a překrásných jezírek přímo pod Hradem Kokořín. Jen 40 km za Prahou naleznete nespočet turistických tras a cyklostezek, jenž se klikatí mezi bizarními pískovcovými útvary a tajemnými roklemi.Hotel Kokořín nabízí svým umístěním a službami neopakovatelnou atmosféru pro aktivní odpočinek a relaxaci. Ubytovat se můžete v 17 různých pokojí…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kokořínský Důl 48/48, Kokořín
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mělník
Obec
Kokořín

Fotogalerie k článku

Hotel Kokořín leží uprostřed malebné přírody pískovcových skal a překrásných jezírek přímo pod Hradem Kokořín. Jen 40 km za Prahou naleznete nespočet turistických tras a cyklostezek, jenž se klikatí mezi bizarními pískovcovými útvary a tajemnými roklemi.

Hotel Kokořín nabízí svým umístěním a službami neopakovatelnou atmosféru pro aktivní odpočinek a relaxaci. Ubytovat se můžete v 17 různých pokojích s jedinečným designem interiéru. K dispozici je i bezbariérový pokoj.

Hotel Kokořín nabízí kromě ubytování a stravování řadu doplňkových služeb. Využít můžete wellness, masáže, fitness, ale zajistíme Vám i projížďky na koních, plstění, kurzy keramiky, degustaci vín, svatební hostiny, rauty, večírky, konference nebo noční prohlídky hradu Kokořín. Po místním okolí jezdí výletní vláček Kokořík, který mimo jízdní řád rád sveze skupiny.

Možnosti stravování

Náš tým v čele s šéfkuchařem restaurace Pavlem Petřinou Vám kromě stálého jídelního lístku nabízí oblíbené sezónní speciality, domácí moučníky, vína regionální i italská a mnoho dalšího. Pracujeme výhradně s kvalitními a čerstvými surovinami od prověřených dodavatelů. Klademe důraz na místní produkci, a tak u nás naleznete námi vyráběné těstoviny, čokoládové pralinky, jehněčí maso, ovčí sýry nebo čerstvé ryby z nedalekého Štampachu a další speciality Kokořínska. 

Restaurace má celkovou maximální kapacitu 32 míst a je prostorově variabilní. Je ideálním místem pro Váš pracovní oběd, romantickou večeři, firemní rauty, ale i rodinnou oslavu.

K restauraci taktéž náleží hotelová terasa, ze které je krásný výhled do kokořínského údolí.

Popis okolí

Chráněná krajinná oblast Kokořínsko Vás uchvátí svými pískovcovým údolím a skalními útvary stejně tak jako romantický hrad Kokořín. Nespočet turistických i cyklistických tras Vás dovede na přírodní památky, které jsou typické pro Kokořínsko.

Tipy na výlet po okolí

Tipů na výlet u nás je nadmíru. Doporučujeme Kokořínsko projít nebo projet na kole nebo pěšky. Pokličky, Harfenice, Žába, Klemperka, Čertovy hlavy, Klácelka, Cinibulkova stezka nebo hrad Kokořín přímo vybízejí k návštěvě. Kdo si nevybere tento způsob cestování, může přejet autem nebo dostupné oblasti projet na koni.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Baťa a Kalábůf něžný beat 2024 - Mě…

05.08.2024 - 05.08.2024
Sady u MKD

Koncert

Velký dechový orchestr 2024 - Mělník

05.08.2024 - 05.08.2024
Sady u MKD

Koncert

Ozdobné sklenice na cereálie 2024 -…

05.08.2024 - 05.08.2024
Sady u MKD

Workshop

Komiksový workshop 2024 - Mělník

06.08.2024 - 06.08.2024
Sady u MKD

Workshop

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete