Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Koruna - Opava

Opava

Hotel Koruna nabízí ubytování v samotném historickém centru města Opava, 25 km od Ostravy. Hostům jsou k dispozici rozměrné, nově zrekon¬struované pokoje ve 3 kategoriích – Standard, Business a DeLuxe pokoje čtyřhvězdičkového standardu. Každý z pokojů je vybaven sociálním zařízením s vanou, telefonem a barevným TV se satelitním příjmem. Bohaté snídaně jsou u nás organizované formou švédského stol…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
náměstí Republiky 450/17, Opava
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Opava
Obec
Opava

Fotogalerie k článku

Hotel Koruna nabízí ubytování v samotném historickém centru města Opava, 25 km od Ostravy. Hostům jsou k dispozici rozměrné, nově zrekon¬struované pokoje ve 3 kategoriích – Standard, Business a DeLuxe pokoje čtyřhvězdičkového standardu. Každý z pokojů je vybaven sociálním zařízením s vanou, telefonem a barevným TV se satelitním příjmem. Bohaté snídaně jsou u nás organizované formou švédského stolu. Pohodlné a bezpečné parkování přímo u hotelu, v centru Opavy, je pro hosty zdarma. Nově zrekonstruované pokoje Vám nabídnou veškeré pohodlí pro odpočinek po náročném pracovním dni, nebo po prohlídce krás, jenž Vám Opava nabízí. Hostům je k dispozici – 21 jednolůžkových, 28 dvoulůžkových pokojů a 6 apartmá. Celková kapacita je tedy 89 pevných lůžek 133 s přistýlkami.

Možnosti stravování

Součástí hotelu je Restaurace Koruna, kde denně včetně víkendů nabízíme obědové a večerní menu. Snídaně organizujeme formou švédského stolu. Hotel Koruna nabízí kompletní gastronomické služby, včetně zázemí pro pořádání soukromých oslav, kongresů, plesů a dalších společenských akcí. V prostorách hotelu se dále nachází Krušovická restaurace a také Klub Koruna se zabudovaným tanečním parketem. Tento klub je určen všem hostům, kteří jsou rádi tam, kde se něco děje.

Popis okolí

Hotel Koruna nabízí ubytování v samotném historickém centru města Opava, 25 km od Ostravy. Možností vyžití nabízí Opava a její okolí nepřeberné množství. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází Slezské divadlo, pěší zóna a Hláska, pouze pár minut chůze je vzdáleno Slezské zemské muzeum, nejstarší muzeum v ČR. Historické centrum Opavy přímo vybízí k prohlídce celé řady kulturních památek. Velmi příjemnou možností, jak si odpočinout do ruchu města, je pak procházka napříč Dvořákovými sady.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Dol…

22.06.2024 - 22.06.2024
Dolní Benešov

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Dolním Benešově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete