Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kovošrot - Kytlice

Kytlice

Hotel Kovošrot nabízí ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV. V přízemí se nachází jídelna, restaurace a kavárna, v teplých měsících možnost venkovního posezení, zahradní krb, ohniště, venkovní stolní tenis, tenisový kurt s umělým povrchem, dětské průlezky. Hotel je vhodný pro rodinné akce, školení, kurzy porady, školy v přírodě, soustředění sportovců, svatby, poznávací pobyty dě…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
č.p. 31, Kytlice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Děčín
Obec
Kytlice

Fotogalerie k článku

Hotel Kovošrot nabízí ubytování v pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV. V přízemí se nachází jídelna, restaurace a kavárna, v teplých měsících možnost venkovního posezení, zahradní krb, ohniště, venkovní stolní tenis, tenisový kurt s umělým povrchem, dětské průlezky. Hotel je vhodný pro rodinné akce, školení, kurzy porady, školy v přírodě, soustředění sportovců, svatby, poznávací pobyty dětí (zajišťujeme hudební skupiny nebo diskotéky). Pro skupiny zajišťujeme celodenní výlety autobusem.

Možnosti stravování

V přízemí se nachází jídelna, restaurace a kavárna, v teplých měsících možnost venkovního posezení.

Tipy na výlet po okolí

Pravčická brána, Sokolí hnízdo, Edmundova soutěska, Divoká soutěska, Mezní můstek, Gabrielina stezka, Křídelní stěna, Stříbrné stěny, Jeskyně Českých bratří, Tři prameny, Česká silnice, Labská vyhlídka.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Královský košt Děčín 2024

17.08.2024 - 17.08.2024
Na pěší zóně pod…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete