Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Krajka - Vamberk

Vamberk

Hotel nabízí kvalitní ubytování v apartmánech a dvoulůžkových pokojích s celkovou kapacitou 30 osob včetně přistýlek.V každém pokoji je bezplatný přístup na vysokorychlostní internet, satelitní televize, telefon s přímou volbou,  individuálně ovládané topení,  minibar, trezor a sociální zařízení s koupelnou ( vana nebo sprchový kout ).  Hotelovým hostům je k dispozici nekuřácká klimatizovaná rest…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Husovo náměstí 7, Vamberk
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Rychnov nad Kněžnou
Obec
Vamberk

Fotogalerie k článku

Hotel nabízí kvalitní ubytování v apartmánech a dvoulůžkových pokojích s celkovou kapacitou 30 osob včetně přistýlek.

V každém pokoji je bezplatný přístup na vysokorychlostní internet, satelitní televize, telefon s přímou volbou,  individuálně ovládané topení,  minibar, trezor a sociální zařízení s koupelnou ( vana nebo sprchový kout ).  Hotelovým hostům je k dispozici nekuřácká klimatizovaná restaurace, bar, WIFI ve společných prostorách, internetový koutek v restauraci, asistenční služby hotelové recepce (kopírka, fax).

Možnosti stravování

Příjemné posezení Vám nabízíme v klimatizované nekuřácké restauraci s kapacitou 32 osob, případně salónku s kapacitou až 40 osob vhodného pro slavnostní obědy či večeře.

Popis okolí

Hotel Krajka  je situován v historické budově na náměstí v centru města Vamberk, který je známý po celém světě výrobou ručně paličkované krajky. Citlivou rekonstrukcí se bývalý penzion na náměstí proměnil v malý komfortně vybavený čtyřhvězdičkový hotel,  který Vás okouzlí svou neopakovatelnou atmosférou. Interiéry hotelu jsou zpříjemněny originálními dekoracemi krajkářské školy, která udržuje bohatou tradici ručního paličkování krajek ve městě a dobovými fotografiemi města Vamberka.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den v růžovém na zámku 2024 - Doudl…

22.06.2024 - 22.06.2024
Doudleby nad Orlicí

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Premiéra na zámku.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete