Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kuba - Kubova Huť

Kubova Huť

Hotel Kuba nabízí celkem 50 pokojů. 12 pokojů v turistické třídě, kde je sociální zařízení společné na chodbě a 38 pokojů v hotelové části typu standard. Pokoj je vybaven TV, telefonem a vlastním sociálním zařízením. Hotel nabízí svým klientům možnost využití hotelového krytého bazénu zdarma a stolní tenis zdarma. Hotel dále nabízí vířivou vanu, masáže, malé fitness, tělocvičnu s měkkým povrchem …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kubova Huť 26, Kubova Huť
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Kubova Huť

Fotogalerie k článku

Hotel Kuba nabízí celkem 50 pokojů. 12 pokojů v turistické třídě, kde je sociální zařízení společné na chodbě a 38 pokojů v hotelové části typu standard. Pokoj je vybaven TV, telefonem a vlastním sociálním zařízením. Hotel nabízí svým klientům možnost využití hotelového krytého bazénu zdarma a stolní tenis zdarma. Hotel dále nabízí vířivou vanu, masáže, malé fitness, tělocvičnu s měkkým povrchem a zrcadly, salónky s denním světlem, dětský koutek, v letním období volejbalové hřiště, malé dětské hřiště, možnost uspořádání táboráku a letní terasu s lehátky ke slunění.

Možnosti stravování

Hotel nabízí kuřáckou i nekuřáckou restauraci s širokým výběrem výborné české i mezinárodní kuchyně. V hotelu je možnost objednání polopenze či plné penze. Snídaně jsou podávané formou bufetu, oběd formou hlavního jídla a večeře je výběr ze dvou tříchodových menu.

Popis okolí

Hotel se nachází uprostřed malebné vesničky Kubova Huť, která je součástí krásné, téměř panenské přírody. V Kubově Huti se nachází tenisový kurt s umělým povrchem. V okolí je možnost zajistit vyjížďky na koních. Hotel je svou polohou určen v zimním období pro milovníky zimních radovánek, sjezdování, běžkaření a jiné zimní zábavy. V Kubově Huti se nachází dětský vlek s lyžařskou školičkou pro nejmenší. V letním období Vás potěší velké množství turistických a cykloturistických tras, milovníci houbaření si zde také přijdou na své. Kubova huť a její okolí uspokojí i ty nejnáročnější klienty, kteří milují klid a přírodu.

Tipy na výlet po okolí

Okolí Vám nabízí mnoho zámků, hradů, památek, rozhleden, luk, jezer a jiných přírodních krás, kam Vás zavede velké množství nejrůznějších tras jižní Šumavy. Šumava uspokojí i náročné milovníky památek, přírodních krás, milovníky houbaření i milovníky přírody a úžasného klidu. Pokud si chcete odpočinout od všedního života plného stresu a lidí, pak je zde pro Vás Kubova Huť.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete