Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Kurdějov - Kurdějov

Kurdějov

Stylové ubytování, kvalitní služby, největší vinotéka moravských vín v ČR, wellness s barem a stoličkami ve vodě, suchá i parní lázeň, relaxační zóna, bowling se čtyř-dráhou QUBICA AMF, krytá hala se dvěma tenisovými kurty, akce až pro 200 osob, klíma rodinného hotýlku a charakter moravského obydlí. Hotel má 160 lůžek v 54 pokojích s příslušenstvím.Pokoje jsou vybaveny historickým nábytkem ve sty…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kurdějov 86, Kurdějov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Kurdějov

Fotogalerie k článku

Stylové ubytování, kvalitní služby, největší vinotéka moravských vín v ČR, wellness s barem a stoličkami ve vodě, suchá i parní lázeň, relaxační zóna, bowling se čtyř-dráhou QUBICA AMF, krytá hala se dvěma tenisovými kurty, akce až pro 200 osob, klíma rodinného hotýlku a charakter moravského obydlí. Hotel má 160 lůžek v 54 pokojích s příslušenstvím.

Pokoje jsou vybaveny historickým nábytkem ve stylu vesnické světnice a vyzdobeny kresbami s doprovodným textem o památkách Lednicko-valtického areálu. Vybavení všech pokojů Hotelu Kurdějov je standartně doplněno televizí, vnitřním telefonním okruhem, připojením na internet, pracovním stolem pro drobné administrativní práce. Každý pokoj má samostatné sociální zařízení. Největší vinotéka moravských vín ve 300 let starém sklepení domu Vinař obsahuje produkty asi 100 vinařů a vinařství. Uchováváme a svým hostům nabízíme asi 500 vzorků. Pořádáme degustace, vinařské semináře, prohlídky sklepů, které nabízíme laické i odborné veřejnosti a současně vytváříme programy na míru. Tenisová hala se dvěma kurty DecoTurf s výhledem z restaurace a balkonu. Bowlingová čtyř-dráha QUBICA AMF s barem.

Wellness neboli Vodní svět – relaxační bazén s barem, kde barové stoličky jsou přímo ve vodě. Hotel Kurdějov nabízí kvalitní služby pro jednotlivce i kongresovou turistiku – školení, sportovní turnaje, prezentaci firem, setkání obchodních partnerů, akce pro zaměstnance, pro různé společnosti, zájmové, sportovní, ale i pro setkání přátel, spolužáků a podobně. Hotel Kurdějov je zařízení, které je schopno uspořádat jakoukoliv akci až pro 200 osob, a přesto si zachovává klíma rodinného hotýlku s charakterem tradičního moravského obydlí.

Možnosti stravování

Tradiční pokrmy a speciality, rauty, 3 x hotelová restaurace, restaurace Vinaře s kapacitou 200 míst

Popis okolí

Kurdějov je obec, ve které v současnosti žije cca 330 obyvatel. Nachází se 3 km od Hustopečí a tedy i od exitu č. 25 dálnice D2 Brno – Bratislava. Leží v malebném údolíčku, které již od nepaměti lákalo svou zvláštní atmosférou. Kostel sv. Jana Křtitele, který je dominantou obce patří mezi nejstarší stavby v regionu a je zmiňován již počátkem 13. stolení. V Kurdějově se taktéž nachází CHKO Kamenný vrch, který stojí za mimořádnou pozornost především v období kvetení hlaváčka jarního, koniklece lučního a petrklíčů. Zajímavostí v okolí, s dostupností do hodiny jízdy autem, je obrovská spousta. Namátkou, Valticko-Lednický areál, Mikulov, Pálava, Novomlýnské nádrže, Dolní Věstonice s pověstnou Věstonickou Venuší. Směrem na Brno cca 20 minut autem leží Rajhrad s proslulým klášterem. Dále pak Slavkov s Mohylou míru a bojištěm, na kterém proběhla Bitva tří císařů. Kousek od Brna Moravský Kras. A to jsme jmenovali jen nejvýznamnější lokality. V okolí Kurdějova najdeme vinařské osady, moravskoslovácký folklór, cimbálky ale také starověké i středověké památky. Na Novomlýnských nádržích rybaření i rekreaci. Zkrátka v Kurdějově je dnes možné strávit i pěknou poznávací dovolenou nebo víkend.

Tipy na výlet po okolí

  • Lednicko-Valtický areál
  • Mikulov
  • Slavkov
  • Vinařství
  • Cyklostezky
  • Moravský kras
  • Brno
  • Golf a mnoho dalších.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

O Hustopečskou pečeť & Májový košt …

04.05.2024 - 04.05.2024
Společenský dům…

Soutěžní přehlídka vín O Hustopečskou pečeť proběhne již po dvacáté ve Společenském domě v Hustopečích.

Valtické vinné trhy 2024 - Valtice

10.05.2024 - 11.05.2024
Zámek Valtice

Ve dnech 10. a 11. května se do hlavního města vína Valtic sjedou milovníci tohoto ušlechtilého nápoje nejenom z Česka.…

Den v růžovém Mikulov

18.05.2024 - 18.05.2024
Mikulov

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Akce se koná v rámci slavností města Mikulov.

Hypnotizér v Břeclavi | květen 2024

22.05.2024 - 22.05.2024
U Tržiště 2085/1, 690…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete