Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Květnice - Tišnov

Tišnov

Hotel Květnice nabízí ubytování ve 2 jednolůžkových pokojích, 19-ti dvoulůžkových pokojích, 1 apartmá o celkové kapacitě 54 lůžek. Na každém pokoji je možné přidat přistýlku. Mysleli jsme i na zdravotně hendikepované osoby a bezbariérový přístup je ke všem pokojům. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, sociálním zařízením, telefonem, televizí se satelitním příjmem. Večery s …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
nám.Míru 120, Tišnov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-venkov
Obec
Tišnov

Fotogalerie k článku

Hotel Květnice nabízí ubytování ve 2 jednolůžkových pokojích, 19-ti dvoulůžkových pokojích, 1 apartmá o celkové kapacitě 54 lůžek. Na každém pokoji je možné přidat přistýlku. Mysleli jsme i na zdravotně hendikepované osoby a bezbariérový přístup je ke všem pokojům. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, sociálním zařízením, telefonem, televizí se satelitním příjmem. Večery s živou hudbou, cimbálová muzika, společenské hry (šachy, karty aj.), zajištění vstupenek na kulturní a společenské akce, služby maséra, zapůjčení vozu, zapůjčení cyklistických kol, prodej suvenýrů, mapového materiálu. V případě zájmu větších skupin rádi zajistíme: návštěvu pivovaru a vinných sklípků, uspořádání zabíjačky či opékání selat, autobusovou dopravu.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace s širokou nabídkou výborné kuchyně jistě přispěje ke spokojenosti Vašeho pobytu. Ostatní hotelové prostory (salónek, vinárna) nabízejí možnost pořádání různých oslav, večírků, školení.

Popis okolí

Hotel Květnice se nachází v centru města Tišnov vzdáleném pouhých 25km od Brna. Hotel Květnice je pro svoji centrální polohu vynikajícím výchozím bodem nejen k výletům, zároveň pro návštěvu města Brno a okolí. Okolí města Vám k poznání může nabídnout údolí řeky Svratky, Žďárské vrchy a mnoho dalších kulturních a historických památek, kam zajisté patří klášter Porta Coeli s Podhoráckým muzeem, hrad Perštejn atd.

Tipy na výlet po okolí

Klášter Porta Coeli, galerie Josefa Jambora malíře Vysočiny, Moravský kras - Kapucínská hrobka, zámek Lednice. Za návštěvu stojí také: hrad Perštejn (Bystřice nad Perštejnem), hrad Veveří (Veverská Bitýška), hrad Špilberk (Brno), Mohyla Míru (Prace), Westernové Městečko Šiklův mlýn (Zvole nad Perštejnem, největší přírodní westernový areál.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Železo v Železném aneb setkání ková…

03.08.2024 - 03.08.2024
Železné

Vyhlášený minifestival Železo v Železném, aneb setkání kovářů u piva. Máte rádi řemesla? A co pivo? Říká se „Co Čech to…

Strach v Permoniu 2024 - Oslavany

17.08.2024 - 17.08.2024
Permonium® - zábavní…

Noční týmová hra v hororové atmosféře.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete