Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Lafayette - Olomouc

Olomouc

Útulný, romantický hotel rodinného typu nabízí ubytování ve 14 dvoulůžkových pokojích, 2 jednolůžkových pokojích a 1 apartmá. Všech 17 útulně řešených pokojů se presentuje velmi elegantní a přátelskou atmosférou, která je umocněna stylovým nábytkem z masivního dřeva. Jedná se o první zcela nekuřácký hotel v České republice. Hotel Lafayette je vhodný pro hosty, kteří hledají ubytování na vysoké úr…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Alšova 8, Olomouc
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Olomouc
Obec
Olomouc

Fotogalerie k článku

Útulný, romantický hotel rodinného typu nabízí ubytování ve 14 dvoulůžkových pokojích, 2 jednolůžkových pokojích a 1 apartmá. Všech 17 útulně řešených pokojů se presentuje velmi elegantní a přátelskou atmosférou, která je umocněna stylovým nábytkem z masivního dřeva. Jedná se o první zcela nekuřácký hotel v České republice. Hotel Lafayette je vhodný pro hosty, kteří hledají ubytování na vysoké úrovni, pohodlí, perfektní služby a klid k práci. K pohodlí přispívá mimo jiné připojení k internetu v ceně pokoje a hlídané parkoviště kamerovým systémem v areálu hotelu.

Možnosti stravování

Hotel jako jediný v Olomouci nabízí vybrané speciality francouzské kuchyně.Brasserie hotelu je stejně jako celý hotel nekuřácká,plně klimatizovaná a služby jsou na vysoké úrovni.Vzhledem k tradici je tato kuchyně dolpněna značkovým vínem z Templářských sklepů v Čejkovicích. Pracovní jednání, svatby, výběrové řízení, školení, rodinné oslavy, pracovní snídaně, obědy a večeře. Na tyto akce jsou přesně určeny naše salonky. Generál Lafayette - kapacita 10 osob a generál Washington - kapacita 25 osob.

Popis okolí

Hotel leží v klidné části města Olomouce. Hotel leží uprostřed vilové čtvrti. Historické centrum města je vzdáleno pouze 10 minut pěší chůze od hotelu.

Tipy na výlet po okolí

Město Olomouc patří k největším historickým skvostům v České Republice. Městská památková rezervace překvapí své návštěvníky bohatostí stavebních slohů dokumentující vývoj města. Národní kulturní památkou je Přemyslovský palác, stojící vedle gotického dómu sv. Václava. - více Kromě řady dalších kostelů patří k dominantám města i původní gotická radnice s orlojem na Horním náměstí, kde se rovněž nachází i monumentální sousoší Nejsvětější Trojice (10.12.2000 zapsána do kulturního dědictví UNESCO), patřící k bohaté klenotnici barokních památek města, společně s uceleným souborem šesti kašen.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Dny evropského dědictví 2024 - Olom…

02.09.2024 - 08.09.2024
Olomouc

Začátek září bude v Olomouci opět patřit oslavám Dnů evropského dědictví. I letos si společně užijeme otevřené památky,…

Svět kosmetiky 2024 - Olomouc

07.09.2024 - 08.09.2024
Výstaviště Flora Olomouc

První prodejní veletrh kosmetických výrobků a služeb na Moravě. 7. - 8. 9. 2024 - Výstaviště FLORA OLOMOUC, pavilon A.

Svět kamenů 2024 - Olomouc

07.09.2024 - 08.09.2024
Výstaviště Flora Olomouc

SVĚT KAMENŮ 7. - 8. 9. 2024 - Výstaviště FLORA OLOMOUC, pavilon A. Prodejní veletrh kamenů, minerálů a výrobků z nich.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Mor…

21.08.2024 - 21.08.2024
Náměstí 9. května

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Moravském Berouně.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete