Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel & Lázeňské sanatorium ROYAL - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Lázeňský hotel Royal je moderní komplex s kapacitou 137 lůžek. Ubytování v komfortně vybavených pokojích a apartmánech s koupelnou s vanou nebo sprchou, fénem, TV+SAT, rádiem, telefonem , ledničkou a wifi připojením. Veškeré procedury jsou pod jednou střechou ve zbrusu nově zrekonstruovaném balneoprovozu. Pro vyžití hostů je k dispozici kavárna a bar s letní terasou a kosmetika. V hotelu lze též …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lesní 345 35301, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Lázeňský hotel Royal je moderní komplex s kapacitou 137 lůžek. Ubytování v komfortně vybavených pokojích a apartmánech s koupelnou s vanou nebo sprchou, fénem, TV+SAT, rádiem, telefonem , ledničkou a wifi připojením. Veškeré procedury jsou pod jednou střechou ve zbrusu nově zrekonstruovaném balneoprovozu. Pro vyžití hostů je k dispozici kavárna a bar s letní terasou a kosmetika. V hotelu lze též využít bazén, whirlpool, parní lázeň, saunu nebo fitness. V areálu hotelu je vlastní tenisový kurt a půjčovna kol na recepci. Parkoviště hlídané kamerovým systémem je též k dispozici ( za poplatek).

Možnosti stravování

Přímo v hotelu se nachází restaurace s možností dietní stravy a konzultace stravy s odborným lékařem. Snídaně jsou formou bufetu a obědy s večeřemi výběrem z pěti pokrmů.

Popis okolí

Hotel je vzhledem ke své poloze vhodný pro klidnou odpočinkovou dovolenou. Jeho ideální poloha na kraji lesoparku 300m od centra nabízí krásný panoramatický výhled na Mariánské Lázně.

Tipy na výlet po okolí

Hotel je vzhledem ke své poloze vhodný pro klidnou odpočinkovou dovolenou. Jeho ideální poloha na kraji lesoparku 300m od centra nabízí krásný panoramatický výhled na Mariánské Lázně.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival vína 2024 - Mariánské Lázně

23.08.2024 - 24.08.2024
Zpívající fontána

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na Festivalu vína Mariánské Lázně! Tento svátek vína se koná 23. a 24. srpna…

Zrní v kostele 2024 - Cheb

01.08.2024 - 01.08.2024
Františkánské nám. 3

Galerie 4 ve spolupráci s Městem Cheb zvou do kostela sv. Kláry na hudební projekt kapely Zrní s názvem „Zrní v…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete