Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Lázně III. - Karlovy Vary

Karlovy Vary

Lázeňský hotel*** disponuje vlastí kapacitou 68 lůžek ve 32 dvoulůžkových pokojích a dvou apartmánech. Dvoulůžkové pokoje lze využít i jako jednolůžkové. Do prostornějších pokojů lze přidat přistýlku. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, toaletou, telefonem s přímou volbou, televizí a ledničkou.Přístup do hotelové části je zajištěn jak centrálním schodištěm, tak i osobním výtahem. Pokoj…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mlýnské nábřeží 5, Karlovy Vary
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

Lázeňský hotel*** disponuje vlastí kapacitou 68 lůžek ve 32 dvoulůžkových pokojích a dvou apartmánech. Dvoulůžkové pokoje lze využít i jako jednolůžkové. Do prostornějších pokojů lze přidat přistýlku. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, toaletou, telefonem s přímou volbou, televizí a ledničkou.

Přístup do hotelové části je zajištěn jak centrálním schodištěm, tak i osobním výtahem. Pokoje jsou rozděleny do dvou kategorií a sice kategorie I a kategorie Ia. Kategorie Ia převyšuje kvalitou svého vybavení deklarovaný standard hotelového provozu. Vzhledem k umístění hotelových pokojů v jihozápadní části komplexu Lázní III je zajištěno klidné a ničím nerušené léčebné prostředí.

Možnosti stravování

Do 1. nadzemního podlaží je situována kavárna a několik restaurací, které nabízejí hostům výhled na hlavní promenádu a Mlýnskou kolonádu. Během pobytu lze využít jak nabídku polopenze, tak i plné penze s výběrem z lázeňského dietního menu. Snídaně probíhá formou nabídkových stolů s bohatým sortimentem jak ovoce a zeleniny, tak i uzenin a sýrů, pečiva apod. Ochuzeni nezůstanou ani diabetici, pro které je nachystáno zvláštní menu složené pouze z přípustných surovin. Jídelna, určená pro lázeňské hosty, prošla renovací k vyšší spokojenosti našich klientů.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete