Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Lázně Kostelec - Zlín

Zlín

Hotel má 6 podlaží. Ve dvou spodních podlažích jsou restaurace, gofový klub, sauna, recepce a stravovací zařízení pro klienty hotelu. V ostatních čtyřech podlažích jsou hotelové pokoje, v posledním navíc ordinace lékaře a oddělení rehabilitace. Hotel v současné době disponuje 92 pokoji. Všechny pokoje mají své sociální zařízení WC, umývadlo, sprcha nebo vana a jsou vybaveny televizí. 87 pokojů je…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kostelec 493, Zlín
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Zlín
Obec
Zlín

Fotogalerie k článku

Hotel má 6 podlaží. Ve dvou spodních podlažích jsou restaurace, gofový klub, sauna, recepce a stravovací zařízení pro klienty hotelu. V ostatních čtyřech podlažích jsou hotelové pokoje, v posledním navíc ordinace lékaře a oddělení rehabilitace. Hotel v současné době disponuje 92 pokoji. Všechny pokoje mají své sociální zařízení WC, umývadlo, sprcha nebo vana a jsou vybaveny televizí. 87 pokojů je dvoulůžkových a na většině z nich je přistýlka. 2 pokoje jsou čtyřlůžkové rovněž s možností přistýlky. 3 prostorné apartmány jsou dvoulůžkové s možností i dvou přistýlek.

Možnosti stravování

Stravování je možné ve dvou hotelových restauracích nebo prostřednictvím předem objednané penze. Snídaně jsou podávány formou bufetu, obědy a večeře jsou výběrem ze 4 menu.

Popis okolí

Hotel, lázně a golfový areál jsou položeny do krásné přírody předhúří Hostýnských a Vizovických vrchů. Poloha areálu je výjimečná. Vyznavači rušného městského života mají široké možnosti ve 3km vzdáleném Zlíně. Pro klidné povahy se nabízí krásné prostředí přilehlých, mírně zvlněných hvozdů, velmi často využívaných našimi hosty k procházkám, turistice a cykloturistice. Areál nabízí celoroční možnosti vyžití při víkendových, týdenních i vícedenních rekreacích, rekondičních pobytech, nebo při lázeňské léčbě pohybového aparátu a kožních nemocí.

Tipy na výlet po okolí

Při svých pobytech mohou hosté využít hotelová sportoviště, jejichž pestrost je vyhovující pro většinu sportovně založených lidí. Náš sportovní areál nabízí tenisový kurt s umělým povrchem, vyhřívané venkovní bazény včetně dětského brouzdaliště květen-říjen, 10 minigolfových jamek, stolní tenis, ruské kuželky, volejbalové hřiště, nepřetžitě vytopenou saunu, nebo 9jamkové golfové hřiště. Ke golfovému hřišti, které dotváří příjemné prostředí celého okolí hotelu a lázní patří také cvičná louka, vnitřní cvičná odpaliště a virtální golfový simulátor. V hotelové recepci je možné zapůjčit ke všem sportovištím potřebné nářadí, jako jsou tenisové rakety a míče, horská kola, fotbalové a volejbalové míče a jiné sportovní potřeby nebo společenské hry. V golfovém klubu je samozřejmě možné zapůjčit golfové hole, míčky a také je možné si objednat lekci s trenérem golfu. Kdo má rád pození u táboráku, rovněž nebude ochuzen. Ohniště s posezením, dříví a bodce na buřty jsou k dispozici stále.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční víkend ve Zlatém jablku…

30.03.2024 - 31.03.2024
Zlaté jablko

O velikonočním víkendu ožije obchodní centrum Zlaté jablko opět svátečními zvyky. Akce potěší zejména nejmenší…

Expediční kamera 2024 - Zlín

11.04.2024 - 11.04.2024
Baťův Institut 14/15

Nejlepší cestovatelské a expediční filmy ve Zlíně! Na programu letošního festivalu budou špičkové zahraniční i české…

Zlin Design Week 2024

08.05.2024 - 14.05.2024
Zlín

Zlin Design Week, týdenní design festival, kde může každý najít inspiraci. Prostřednictvím ZDW vytváříme platformu pro…

9. Ročník festivalového půlmaratonu…

02.06.2024 - 02.06.2024
nám. T. G. Masaryka…

Festivalový půlmaraton je největší běžecká akce ve Zlínském kraji, která stala již tradiční součástí doprovodného…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete